SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS- Elazığspor Maçı İstanbul'da

0
Güncellendi - 2017-03-24 18:49:59
EYMS- Elazığspor Maçı İstanbul'da
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Ligin 26’ncı haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile Elazığspor arasında oynanacak olan Doğu Derbisi’nin stadı belli oldu. Buna göre, zorlu mücadele Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir’in sahası olan 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Malatya İnönü Stadı’nın zeminin futbol oynamaya elverişli olmaması nedeniyle son 3 iç saha maçını İstanbul’da oynayan sarı kırmızılılar, ligin 26’ncı haftasındaki Elazığspor maçını da İstanbul’da oynayacak.   Türkiye’nin sayılı derbileri arasında yer alan Doğu Derbisi,  3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

İSTANBUL’DA MAÇ KAYBETMİYORLAR

TFF 1. Ligde 25 hafta sonunda 50 puanla zirvede yer alan ve rakipleriyle arasındaki puan farkını giderek açan Evkur Yeni Malatyaspor, Malatya’dan sonra İstanbul’da da başarılı sonuçlar alıyor.

Malatya İnönü Stadı’nın zemininin iyi olmaması ve TFF yetkililerinin ‘maç oynanamaz’ raporu sonrası iç saha maçlarını İstanbul’a alan Evkur Yeni Malatyaspor, İstanbul’da aldığı iyi sonuçlarla liderliğini sürdürmesini bildi.

Sarı kırmızılılar, ligin 20’nci haftasında İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena’da Denizlispor ile oynadığı karşılaşmayı 3-1 kazanmayı başardı. Ligin 22’nci haftasında İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena’da bu kez Altınordu’yu ağırlayan sarı kırmızılılar, mücadeleyi 2-0 kazanmasını bildi.

İstanbul’da üçüncü maçını 24’ncü haftada Şanlıurfaspor ile oynayan sarı kırmızılılar, bu karşılaşmadan da 2-1 üstün ayrıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Ankara44 (6 yıl önce)
    Bence misafir takim bileti en az 50 tl olmaliydi. Çünkü liderin maci .... Emin olun roller tam tersi olsaydi 6lazig biketleri 100 tl yapardi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gakko Ali (6 yıl önce)
    Sağduyulu konuşan arkadaşlara teşekkür ederim. Birde yav biz hep iyi konuşuyoruz hep onlar kötü konuşuyor diyenler var ya işte onlardan bizde de var ve maalesef hep bu küçük azınlıklık grup her maç sonrası iki şehir arasına fitne sokuyor. Sporun gerçekte bir oyun eğlence aracı olduğunu bu zihniyeti bozuk ve pis insanlara öğreteceğiz. Elazığ köyüne dönsün diyen bir arkadaşa takıldım iki yıl önce aynı köyde Malatya vardı ve yarının ne getireceği hiç belli olmaz büyük konuşmamak lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet 6lazig köyüne dönsün. Ve Malatyayi kismanmaktan vazgeçsin. Basiniza taş düşse Malatyadan bileceksiniz. Bence sen kendi hemserilerinin yazdiklarina takil. Yok belediye takimi falan filan dogru diyon buyuk konusmamak lazim sizin takim duserse 6laziz belediyeyi yeni yapip çıkmak icin heyacan yapabilirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gakko Ali (6 yıl önce)Ankara44 isimli kullanıcı yorumuna
    Bizim rakibimiz 1966 yılında kurulan Malatyaspor 1994 yılında kurulan belediyespor değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (6 yıl önce)
    Elazığ ın 3 maç kazanmasına birçok ALAZIĞLI KARDEŞİMDEN DAHA FAZLA SEVİNDİM DİYEBİLİRİM,ne olursa olsun asla düşmelewrini istemem ve umarımki yeni sezonda süper liğde olur ve yakışırda her şey dostluk olsun arada itiş kakışlar olsada biz komşu ve kardeş takımız.MALATYAMA başarılar diler bu maç için Alazığın bizi galibiyrtimizden dolayı mazur görmesini isterim.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    kimse üşenmesin kalksın gelsin istanbula çok keyifli bir ortam yaratalım takımımıza sportmence destek olalım,çocuklarımızı da getire4cegiz,taşkın ve küfürlü şekilde harekette bulunmayalım,gönüllerin sultanı malatyaya yakışır şekilde olsun destegimiz,lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan (6 yıl önce)
    Maçın İstanbul da oynanması yerinde bi karar, takım İstanbul'da iyi bi seri yakaladı. Malatyalıların stadı dolduracağına inanıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (6 yıl önce)
    Dosluk Kardeşlik mesajlarının hep Malatyamız tarafından gelmesi ilginç böyle bir dostluğu kabul etmiyorum. Malatyada birçok birim amiri, müdürü elazığlıdır,adıyamanlıdır Malatyalı yüce gönüllüğü ile hiçbir zaman bunu sorun haline getirmemiştir. Ama geçmiş senelerden örneğini biliyoruz ki elazığa atanan Malatyalı Gençlik Spor İl Müdürü, Kara Yolları Bölge Müdürü abilerimiz elazığlıların hazımsızlığı yüzünden elazığda oluşturdukları kamu oyu sayesinde başka görevlere atanmışlardır. elazığlıların çekemediği Malatya şehrinin ve insanının büyüklüğüdür. Allahın izni ile İstanbuldaki Malatyalıların desteği ile yine yeneceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Bizim için maçı kazanmak kadar taraftarların ceza almaması da gerekiyor. Çünkü federasyon eskişehrini ve göztepesini taraftarsız sahada oynatmak isteyebilir. Unutmadan Malatyamız 3 maçlık avantaj sağladı. Aksi sonuçlarda sukuneti korumamız lazım. Üstümüze oynanan oyunlar ortada. Tuzakseverlerin tuzaklarına düşmemek gerekli.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    3lazığlılar çekemez malatyaya karşı sürekli istememezlik çekememzlik hersey var inşallah küme düşerler..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ankara44 (6 yıl önce)
    Vallah biz burada sagduyu mesaj yaziyoz dostluktan bahsediyoruz ama 6lazig her platformda Malatyaya kin ve nefret kusuyor. Ama olsun biz yenelim onlar köyüne biz süper lige inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ Bey (6 yıl önce)Ankara44 isimli kullanıcı yorumuna
    Kıymetli Hemşehrim, Bizler doğru olanı yapıyoruz; sağduyulu olmak, rakibe ve taraftarlarına saygı duymak her zaman önemli. Gönlümüz istiyor ki iki takım da Süper Lig’e yükselsin ve bu tatlı rekabet orada da devam etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abi haklisinda ama o tarz laflar bos beles yorumlari gorunce zoruma gidiyor. Hic haketmiyoruz bunlari. Eger son iki maci alamasaydi 6lazig simdi gardasiz deyip bize yanasirdi. Neyse dedigin gibi biz Malatyaliyiz elhamdülillah dogru olani yapalim .saygilar guzel abim.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (6 yıl önce)
    Mac,kiritik,onun,icin,cok,dikkat,etmek,gerekiyor 3puanla,malatyaya,donecekler,bizler,takima Guveniyoruz,rakiplerimizin,hocalari,Degisti,puan Ksyip,etme,luksumuz,olmamasi,gerekiyor,yolunuz Acik,olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ Bey (6 yıl önce)
    #ezelîrakipebedîdostelazığspor Bizi birbirimize düşürmek isteyenlere fırsat vermeyelim. Türkiye'nin en önemli derbilerinden biri olan, iki kardeş şehri bir araya getirecek bu müsabakada kazanan dostluk, yengi alan ise takımımız Evkur Yeni Malatyaspor olsun Biiznillah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (6 yıl önce)
    GARDAŞ MALATYA---GAKGOŞ ELAZIĞ :))
    0
    0
    Yanıtla
  • Gakgoş demeyeydin eyiydi.Mustafa Keser gakgo denmesi lazım diyor..?????
    0
    0
    Yanıtla