SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Eski Futbolcusunu Kiralamak İstiyor

0
Güncellendi - 2019-07-07 20:20:27
EYMS Eski Futbolcusunu Kiralamak İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, stoper arayışları çerçevesinde eski oyuncusu için harekete geçti. Sarı kırmızılılar, Fenerbahçe'de forma giyen Sadık Çiftpınar'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Yeni sezonda Avrupa arenasında da yer alacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, üç kulvarda yer alacak olmasından dolayı geniş bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Listelerinde yer alan isimlerle görüşmelerini sürdüren transfer komitesi, öncelikli olarak bir stoper ile merkez orta sahaya transfer yapmak için yoğun bir mesai harcıyor.

Sergen Yalçın nezaretinde Bolu Abant'ta hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılılar, stoper mevkii için birçok ismi gündemine alırken, bu isimlerin başında geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Malatya'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Sadık Çiftpınar geliyor. Yönetim, eski futbolcusunu tekrar kadrosuna katmak istiyor.

26 yaşında ve 1,83 metre boyundaki Sadık Çiftpınar, 2014-2015 sezonunda Evkur Yeni Malatyaspor'a transfer olmuştu. Sarı kırmızılı takımda önce 2.Lig'den Spor Toto 1.Lig'e ardından da Spor Toto 1.Lig'den Spor Toto Süper Lig'e çıkma sevincini yaşayan Çiftpınar, 2018-2019 sezonunun ikinci yarısında Feenerbahçe'ye transfer oldu.

Evkur Yeni Malatyaspor'da 113 karşılaşmada forma giyen Sadık Çiftpınar, Fenerbahçe'yle 13 karşılaşmaya çıktı. Çiftpınar, geçen sezon Avrupa Ligi'nde 2 karşılaşmada 180 dakika görev aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • 4412 (4 yıl önce)
    Aleksic de gidiyormuş! Bizim transfer yapmamızın gerekirken elimizde ki en iyi hücum oyuncuları olan (aleksic, adem, guilerme, kamara) elimizde tutamıyoruz. İşimiz zor 10 gün sonra UEFA'ya liste teslim edilecek 11 de oynayacak doğru düzgün oyuncu yok! Yönetim acil olarak olaya müdahale etmezse ilk maçta elenir gideriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • OKAN (4 yıl önce)
    YANLIŞ HABER VERİPTE İNSANLARI KANDIRMAYIN
    0
    0
    Yanıtla
  • turo44 (4 yıl önce)
    Sayın Editör, Ulusal basında okuduğumuz haberlerin, Tekrarını sizden okumakdan bıktık Biraz da kendiniz haber yapın Bırakın şu KOPYA lama işini Selamlar...
    0
    0
    Yanıtla