SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS- F.B. Maçında G.Saraylıları Kızdıran Olay

0
Güncellendi - 2018-08-19 04:34:25
EYMS- F.B. Maçında G.Saraylıları Kızdıran Olay
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında Evkur Yeni Malatyaspor’un konuğu Fenerbahçe’yi 1-0 yendiği maçın öncesinde Yeni Malatya Stadı’nda yaşanan skorboard krizi yaşandı. Ev sahibi takımın stadyum yetkilileri skor tabelasına Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı 6-0 yendiği maçın skorunu yansıttı.

Maçın ardından konuyla ilgili açıklamada bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: “Skor tabelasında yaşanan hadiseyle ilgili soruşturma başlatacağız” dedi.

Sosyal medyaya düşen fotoğrafın ardından sarı kırmızılı camia dan da Yeni Malatya yönetimine tepki geldi.

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan'dan yapılan açıklamada, "Her zaman dost yaklaşımlarıyla bildiğimiz Malatyaspor camiasını bu sorumsuzluktan dolayı kınıyoruz. Malatyaspor camiası olayın arkasındaki provokatörü bularak gereğini yapmalıdır."denildi.

sozcu.com.tr- takvim.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Cefo (5 yıl önce)
    Hani malatya 6 elazığ 2 skorunu yazsanız olur ama bizene galatasaraydan bizene fenerbehceden.Yönetim sorumluyu bul cezayı kes yoksa yaanlış yapmış olursun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat (5 yıl önce)
    Photoshop dendi .
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (5 yıl önce)
    O kişi derhal bulun ve defedin
    0
    0
    Yanıtla
  • yücel (5 yıl önce)
    skorborddan kim sorumlu ise onunla ilgili gereken yapılmalı. hıc bir camia ile malatya kötü olmamalı, helede bir baska takım için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    Bedeni malatyalı ruhu fenerli nin biridir...Samanlıkta iğne aramaya gerek yok...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Vahap fenevliysen malatya ve malatyasporla ne alakan var ki senin başka kulüplerin sorunlarını kendince savunma gereği duyuyorsun.ha fenevlisen şayet malatyasporumuz seni skor tabelasına 1:0 yaparak iyi benzetmiş.Aklına başına al başka kulüplerin sorununu bizim şehrimizin takımına mal etme.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Tamamen terbiyesizlik
    0
    0
    Yanıtla
  • Drejanlı44 (5 yıl önce)
    Çok yanlış çokkk.bu yapılan hareket galatasarayı değil güzel memleketimizi küçültür.gereğinin yapılması lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rmzn (5 yıl önce)
    Eğer adil bunu yapanı bulup cezalandırmazsa yanlış yapar. Mahalle kavgası değil bu . G.sarayla dalga geçerken kulübün ismini , taraftarını kullanacak kişiyi Kulup kapısından içeri sokmayacaksın. Ama hiç birşey yapamaz bu bu Başkan da , yöneticilerde . Bu saygısızlığın cezası da elbet kesilir zamanı gelince
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulcelil Pelitoğlu (5 yıl önce)
    Buna ne gerek vardı şimdi? Bu sorumsuzluğu yapan en kısa sürede cezalandırılmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (5 yıl önce)
    Terbiyesizlik
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (5 yıl önce)
    FENERI YENDIK YA DAHA NE ISTIYORSUNUZ SIZDE ALTI GOL YEMEZSEYDINIZ YENIRMI OKADAR GOL YARIM DÜZINE AYIP DIYE BIR ŞEY VAR
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (5 yıl önce)
    Bunu yapan kişi ve bunun sorumluları çıkıp özür dilemeli ve bir daha stada alınmamalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Çetin (5 yıl önce)
    Bu resmen ahlaksìzlìk
    0
    0
    Yanıtla