SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Fas Asıllı Oyuncuyla Pazarlıkta

0
Güncellendi - 2018-06-13 18:29:07
EYMS Fas Asıllı Oyuncuyla Pazarlıkta
A- A+ PAYLAŞ

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Evkur Yeni Malatyaspor, sol kanat Youness Mokhtar ile görüşüyor. Sarı kırmızılı yönetim, oyuncuyla pazarlıklarını sürdürüyor.

  Transfer çalışmalarına hız veren Evkur Yeni Malatyaspor, Hollanda ligi ekiplerinden PEC Zwolle ile sözleşmesi sona eren ve bonservis sıkıntısı olmayan faslı oyuncuyu kadrosuna katmak için harekeye geçti. Trabzonspor'un da ilgilendiği sol kanat oyuncusuyla masaya oturan yönetimin, transferi neredeyse bitirme aşamasına geldiği öğrenildi. 1991 doğumlu Mokhtar bu sezon scoutların en çok izlediği isimlerden biri olarak da biliniyor.

1,78 metre boyundaki Fas asıllı Hollanda doğumlu Youness Mokhtar, sol kanadın yanı sıra sağ kanatta da forma giyebiliyor. Son olarak PEC Zwolle takımının formasını giyen Youness Mokhtar; PSV Eindhoven, PSV Eindhoven U21, FC Twente Enschede U21, PEC Zwolle U21, Al-Nasr Riyad, FC Eindhoven ve FC Twente Enschede takımlarının formalarını giydi.

    Geçen sezon Eredivisie Ligi'nde 32 karşılaşmada 2 bin 653 dakika görev alan Youness Mokhtar, 8 gol atarken, 5'te asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kemal (5 yıl önce)
    Alınırsa Malatyaspor için iyi olacak.
    0
    0
    Yanıtla