SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Ferhat Kiraz'ı da Gönderdi

A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin yeni ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da sol bek oyuncusu Ferhat Kiraz ile yollar ayrıldı.

Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ikinci etap kamp çalışmalarını Topuk Yaylası’nda yapan sarı siyahlılarda, kamp sonrası teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın raporu doğrultusunda performansları beğenilmeyen futbolcularla yollar ayrılmaya başlandı.

Takımda yeni transfer Ali Dere ile yolların ayrılmasının ardından geçtiğimiz sezonun devre arasında ‘kiraz’ transferi olarak açıklanan Ferhat Kiraz ile de yolların ayrıldığı açıklandı. Kiraz’ın yönetimle bir araya geldiği, karşılıklı anlaşarak, yolların ayrıldığı kaydedildi.

Sarı siyahlıların geçtiğimiz sezonun devre arasında Süper Lig ekibi Kasımpaşa’dan transfer ettiği ve 1,5 yıllık sözleşme imzaladığı Kiraz’ın Malatya’daki imza töreninde kulüp başkanı Adil Gevrek, herkesin çilek transferi beklerken, kiraz transferi yaptıklarını ifade etmişti.

Ferhat Kiraz, TFF 1. Lig’de geçtiğimiz sezon 9 karşılaşmada 460 dakika forma giydi ve 1 sarı kart, 1’de kırmızı kart gördü. Kiraz, gol atamadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Sabri Tezel (6 yıl önce)
    Yolu açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • srk (6 yıl önce)
    süper ligde takımda en az 14 tane yerli futbolcu olması şartı var,yalçın ayhan ve kaandan başka transfer yapılmadı,bence süper ligde mücadele etmek istiyorsak ve malatyalıların sahaya gelip takımı seyredilmesi isteniyorsa 3 tanesi ilk 11 de oynayacak en az 5 tane yerli transferi şart..
    0
    0
    Yanıtla
  • Banko (6 yıl önce)
    Sağlam adamdı. Bence iş yapardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Aly cisokko geliyor öyleyse.
    0
    0
    Yanıtla
  • Antielazığ (6 yıl önce)
    Ferhatın gitmesi mantıklı ancak bahsedilen şu baba transferler! nerede cumartesi tsyd kupası haftaya lig baslyor 20 gündür sisocco yolda bi türlü inemedi İstanbula uçağın yakıtıda bitmiyor anlamadım nasıl bir iş bu. Takımda süper ligde ilk 11 de oynayacak 4-5 oyuncu var ortada transfer yok antrenman yapacak tesis yok maç yapacak stat yok kalacak yer yok otel ayarlanmış yönetim bu işi tekrar düşünün bir defa çıktık bir daha düşmek istemiyoruz Ertuğrul hocam sana güveniyoruz takıma sahip çık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Anıl ege yilmaz (6 yıl önce)
    Ertugrul hoca dogru isler yapiyor patates olan adamlari malatyaspordan ayikliyor .dogru yoldasin hocamm devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (6 yıl önce)
    Gönderilenlerin içinden dialiba hsriç hepsi sonuna kadar doğru karar ertuğrul sağlamda gitmeden sağlam transferler yapılmalı isimler güzel imzalar nerdeebirde malatyahaber editörleri bilet fiyatlarını paylatınız çok saolunda neres b alt mersi üst kroki ile paylaşsanızda bizde neresi bahsi geçen yerler bilsek
    0
    0
    Yanıtla
  • Reşit (6 yıl önce)
    Transferler ne zaman? halledilecek.Ancak gönderilen tüm futbolcular takıma katkısı olmayan futbolcular.Ertuğrul hoca teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • yilmaz (6 yıl önce)
    Transfer yapmadan Adam Yoliyorlar Takimda Yerli Futbolcu Kalmadi ? Lig Basliyor nezaman Transfer gelecek bu Transferle ancak Adanaspor 1:1 oynarsin. Süperligde Isimiz zor olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)
    Millet oyuncu alıyor biz gönderiyoruz. Şu transferler sezon sonuna yetişir inşallah.sportif direktör ne iş yapar anlamadım Göztepe Sivasspor transferi bitirdi gibi 10 dam fazla oyuncu aldılar, bizim aldığımız 6/7 adam çoğu da muamma şimdiden menejerlerin aldığı paralar yazılmaya başladı. Vizyonu olan bir sportif direktör alınmış olsa bunlar yaşanmazdı bence, Ribery'i carlos yasa Alex olabilirdi.Bunlar Brezilya'dan oyuncu alırlardı bizim aldıklarımızın yarısı geri gönderildi hocası transfer olurmu kafalarına göre adam alırsan hocada istemem der. Ya hocaya güvenecen yada kariyer sahibi oyunculara bakacak.sisikko transferi için birkaç de çözülecek denildi neredeyse 1 ay oldu yzılqnların çoğunda yalan haber bence bu yönetim ve sportif direktör bu süper ligi kaldıramaz inşallah ben yanılırım ama görünen köy kılavuz istemez
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    Cok sükür , ikinci lig futbolcusu bile degil ? Yerinde bir karar .
    0
    0
    Yanıtla
  • Semih (6 yıl önce)
    Oh be bir arızadan daha kurtulduk yerinde bir karar
    0
    0
    Yanıtla
  • BEKİR SITKI (6 yıl önce)
    KEŞKE OSMAN FIRAT KALSAYDI.
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (6 yıl önce)
    Yerinde karar. Ertuğrul hoca işi biliyor bence : ) Defansif açıdan sıfır oyuncu maalesef.
    0
    0
    Yanıtla
  • Öyle konusmussunki adam sanki ofansta bişi yapabiliyor.gecen sene gördük iki pas iki orta yapamıyodu bu adam.inşallah elazığa gider :)
    0
    0
    Yanıtla