SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Gaziantep'e 3 Eksikle Gidecek

0
Güncellendi - 2017-02-17 16:38:58
EYMS Gaziantep'e 3 Eksikle Gidecek
A- A+ PAYLAŞ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 20 Şubat Pazartesi günü Gaziantep’te karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor’da, 1 futbolcu sakatlığı, 2 futbolcu ise kart cezası nedeniyle kadroda yerini alamayacak.

Denizlispor karşısında 3 puanı 3 golle alan sarı kırmızılılarda, sarı kart gören defans oyuncusu Murat Akça ile direkt kırmızı kart gören sol bek oyuncusu Ferhat Kiraz cezaları nedeniyle Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında kadroda yer alamayacak.

Öte yandan sakatlığı devam eden orta saha oyuncusu Mehmet Sak’ın da tedavisinin devam ettiği ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında da takımdaki yerini alamayacağı kaydedildi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Sarı kırmızılılar, Pazar’dan Pazartesi’ye alınan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde sürdürüyor.

Pazar günü Gaziantep’e gidecek olan Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik direktör İrfan Buz, futbolcularını zorlu deplasmana en iyi şekilde hazırlıyor.

Deplasmanda mutlak 3 puanı hedefleyen sarı kırmızılılarda, takımın yeni transferi Ayite ile Dialiba en büyük gol silahı olacak.

FOTO: Arşiv

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatya (7 yıl önce)
    İyi. Yine sahada elinde adeta bombayla gezen Yiğitcan'a kaldık. Her maç Yiğitcan'ın bireysel hataları yüzünden gol yiyoruz. Keşke bu adamı gönderip başkasını alsaydınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • ERHAN (7 yıl önce)
    Onların da en iyi oyuncusu Muhammed REİS cezalı durumda.Allah a şükür ara transferle birlikte kadro derinliğini sağladık.İnşallah bu haftayı 3 puanla kapatıp önümüzdeki hafta yine İstanbul da oynayacağımız Altınordu maçını 15-20 bin kişiye oynarız..
    0
    0
    Yanıtla