SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Gençlerbirliği'ne Konuk Olacak

0
Güncellendi - 2017-10-26 02:25:32
EYMS Gençlerbirliği'ne Konuk Olacak
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Ofspor ile Sürmene’de oynadığı Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur maçı sonrası Ankara’ya gitti.

Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur maçında, deplasmanda 1-0 geriye düştüğü Ofspor’u son 85, 88 ve 89. dakikalarda gelen gollerle 3-1 yenerek, adını 5.Tur’a yazdıran sarı kırmızılılar, karşılaşma sonrası Trabzon’dan Ankara’ya gitmek üzere ayrıldı.

Evkur Yeni Malatyaspor'un Cumartesi günkü rakibi Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası maçında kendi sahasında 2. lig ekibi Tuzlaspor'u 3-0 yenerek eledi.

HAFTANIN PROGRAMI

Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu’nun 10.haftasında karşılaşmalar 27, 28, 29 ve 30 Ekim’de oynanacak. Kasımpaşa-Göztepe maçıyla başlayacak olan 10.hafta karşılaşmaları, Fenerbahçe-Kayserispor karşılaşmasıyla tamamlanacak. Ligin 9.haftasında sahasında Trabzonspor’u 1-0 yenen Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 10.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği’ne konuk olacak.

Süper Ligin 10.haftasında oynanacak olan karşılaşmaların programı şöyle:

27 Ekim Cuma

20.00 Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu Kasımpaşa-Göztepe

28 Ekim Cumartesi

14.00 Ankara 19 Mayıs Stadı Gençlerbirliği-Evkur Yeni Malatyaspor

16.30 3.İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı Medipol Başakşehir-Teleset Mobilya Akhisarspor

19.30 Bahçeşehir Okulları Stadyumu Aytemiz Alanyaspor-Beşiktaş

29 Ekim Pazar

14.00 Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Atiker Konyaspor-Osmanlıspor Futbol Kulübü

14.00 Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı Kardemir Karabükspor-Demir Grup Sivasspor

16.30 Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu Bursaspor-Antalyaspor

19.30 Şenol Güneş Spor Kompleksi Trabzonspor-Galatasaray

30 Ekim Pazartesi

20.00 Ülkes Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Fenerbahçe-Kayserispor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız