SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Gönderecekleri İçin Formül Arıyor

0
Güncellendi - 2018-06-24 01:42:43
EYMS Gönderecekleri İçin Formül Arıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de ilk sezonunda 43 puan toplayan ve ligi 10.sırada tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor'da yeni sezon çalışmaları sürüyor.

  Yönetim, transfer çalışmalarına hız verirken, teknik direktör Erol Bulut'un sunduğu liste doğrultusunda transfer komitesi, listelerinde yer alan futbolcularla görüşmelerine devam ediyor.

  Transfer çalışmalarına hızlı başlayan Evkur Yeni Malatyaspor, FC. St. Gallen takımının 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Danijel Alexsic’i renklerine bağlamıştı. Teknik direktör Erol Bulut’un çok istediği Danijel Alexsic ile iki yıllık sözleşme imzalayan yönetim, kadrosuna katmak istediği isimlerle görüşmelerini yoğunlaştırdı.

  Nokta transferler yaparak, geçen sezonun üzerinde bir kadro oluşturmak isteyen Evkur Yeni Malatyaspor Galatasaray’ın 26 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Tolga Ciğerci, sol kanat Youness Mokhtar, Hollandalı orta saha oyuncusu Mitchell Donald ve on numara pozisyonunun yanı sıra merkez orta saha ve sol kanatta da görev yapabilen 25 yaşındaki Darko Jevtic ile ilgileniyor.

  4 ya da 5 transfer yapmayı planlayan yönetim, listelerinde yer alan oyuncuları kadrosuna katmak için kadroda düşünmediği ancak sözleşmeleri devam eden yabancı oyuncularla yollarını ayırmak için formül arıyor.

  Şuana kadar gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Fernando Emanuel Dening için resmi bir teklif olmasa da ilgilenen kulüplerin olduğu İssiar Dia, Nacer Barazite, Sadio Diallo (fotoğraftaki) ve kaleci Fabien Ceddy Farnolle için teklif olmadığı öğrenildi.

  Evkur Yeni Malatyaspor ile sözleşmeleri devam eden yabancı oyuncuların durumları şöyle:

Fernando Emanuel Dening-sözleşme bitiş tarihi 30 Haziran 2019

İssiar Dia-sözleşme bitiş tarihi 30 Haziran 2020

Nacer Barazite-sözleşme bitiş tarihi 30 Haziran 2020

Sadio Diallo-sözleşme bitiş tarihi 30 Haziran 2019

Fabien Ceddy Farnolle-sözleşme bitiş tarihi 30 Haziran 2019.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ali (5 yıl önce)
    Dening paraguay takimina transfer oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Farnolle ve Dening in mutlaka kalması lazım.Özellikle dening in oynatılmamasına taraftar çok tepki gösterdi.Önümüzdeki sezon mutlaka yararlanabileceğimiz bir oyuncu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (5 yıl önce)
    Dia kalmalı ve diallo da
    0
    0
    Yanıtla
  • 44Emre44 (5 yıl önce)
    Baba transferlerdi bunlar niye hiçbiri oynamadida şimdi nasıl gönderelim diyor Babayı gördü bakalım bu sene ne saçmalıklar olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmat AS (5 yıl önce)
    ADİL BAŞKAN HANGİ MENAJERE GETİRMİŞSE ONLAR ÇÖZÜM BULSUN.MALATYA'NIN SOKAĞA ATILACAK PARASI YOK
    0
    0
    Yanıtla