SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Görüntüleri Paylaştı

0
Güncellendi - 2017-12-15 16:08:35
EYMS Görüntüleri Paylaştı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, hakem hatalarıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu’na (MHK) hafta içerisinde başvuruda bulunmuştu. Sarı kırmızılı kulüp, MHK’ya ilettiği videoyu kamuoyu ile paylaştı.

  Kulüp başkanı Adil Gevrek, ligin 15.haftasında Malatya’da oynadıkları Göztepe karşılaşması sonrası hakem hatalarından dert yanarak, Merkez Hakem Kurulu’na (MHK) hakem hatalarının yer aldığı bir videoyla başvuruda bulundu.

  Sarı kırmızılı kulüp, Serkan Çınar’ın yönettiği Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında Khalid Boutaib’in pozisyonu, Barış Şimşek’in yönettiği Antalyaspor karşılaşmasındaki penaltı pozisyonu, Koray Gençler’in yönettiği Atiker Konyaspor karşılaşmasında İssiar Dia’nın çizgi üzerinden çevirdiği ancak aut gerekçesiyle golün verilmediği pozisyon, Halis Özkahya’nın yönettiği Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında Aytaç Kara’nın ceza sahası içerisinde yerde kaldığı pozisyon, Cüneyt Çakır’ın yönettiği Teleset Mobilya Akhiarspor karşılaşmasının son dakikasındaki penaltı pozisyonu ve Ali Şansalan’ın yönettiği Göztepe karşılaşmasında Fernando Emanuel Dening’in ceza sahasında yerde kaldığı pozisyonların içerisinde yer aldığı videoyu MHK’ya sundu.

  Konuyla ilgili açıklamada bulunan kulüp basın sözcüsü Erdal Gündüz, “Alınan kararlara saygımız var ancak, üst üste bu kadar hakem hatasına sessiz kalamazdık. Sportmenlik ve misafirperverlik bu şehrin en belirgin temel taşlarındandır, bunu bu şehrin tarihine bakanlar çok net bir şekilde görebilirler. Aykırı olan bir şey varsa, o da onca haksızlığa rağmen bu şehri ve asil taraftarı görmezden gelip umursamamaktır” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız