SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Guilherme İle Anlaşmaya Yakın

0
Güncellendi - 2019-06-24 17:35:27
EYMS Guilherme İle Anlaşmaya Yakın
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Brezilyalı on numara Guilherme Costa Marques ile anlaşmaya oldukça yakın.

2018-2019 sezonunun başında Evkur Yeni Malatyaspor'a İtalya ekibi Benevento'dan kiralık olarak gelen Guilherme Costa Marques, sergilediği performansla bütün dikkatleri üzerine çelmeyi başardı.

Süper Lig'den birçok kulübün ilgilendiği Guilherme'yi kadroda tutmak isteyen sarı kırmızılı yönetim, görüşmelerinde mutlu sona oldukça yaklaştı. Yönetim, Brezilyalı oyuncuyu UEFA Avrupa Ligi'ne kaldığı yeni sezonda kadroda tutarak, güçlü bir takım oluşturmayı hedefliyor.

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, "Mevcut oyuncularımızın yanı sıra 5-6 transferi daha kadromuza katarsak hazır hale gelmiş olacağız. Mevcut olan futbolculardan Murat Yıldırım ile anlaştık, Guilherme ile anlaşmak üzereyiz. Diğer futbolcularımız ile de görüşüyoruz" dedi.

2017-2018 sezonunda Benevento'ya transfer olan Guilherme Costa Marques, 2018-2019 sezonunun başında Evkur Yeni Malatyaspor'a kiralık olarak geldi.

Geride kalan sezon Spor Toto Süper Lig'de 30, Türkiye Kupası'nda ise 5 karşılaşmada görev alan Brezilyalı oyuncu, toplamda 5 gol, 7 asistlik performans sergiledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Malatyalı (4 yıl önce)
    İsterse oynayan bir oyuncu ilk yarı 7 asist 5 gol ve orta saha oyuncusu olmasına rağmen mükemmel bir performans Ancak 2.yarı 0
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Kim saçmalayacak olsa hemen diğerlerini futboldan anlamamakla yaftalayıp inci mercan saçıyorlar.çok trajikomik bir durum.görgüsü,kültürü ve ufkunun ne kadar küçük olduğunu belli ediyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)
    Bence orta sahanin saginda ofansiv Chabek in önünde Cok katki saglar ,iyi Transfer Süper bücür Sergen hoca ile üstüne koyar ilk yari hevesli oynadi ikinci yari düsüsde idi rakipler tanidi Ona göre önlem aldilar düsünce olarak geleceginin nerde oldugunu kestiremiyordu ,sakatlik birde Erol hoca Cok oynadi en verimli oldugu yerde oynatmadi yani ortasahanin sagi ofansiv
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan444 (4 yıl önce)
    gıllerme klas bır futbolcu ama bizim takım gecen sene orta sahayı rakibe teslim ediyotdu .eger bu sene kamara sagda fofana solda forvette jahovıiç olursa asıst kralı olur.Orta sahada gılerme donalt bugra birde yeni transfer oldugu zamana gılermeyı tutamazlar oda asıstlerını yapar
    0
    0
    Yanıtla
  • Buğra ne alaka? Aleksiç neden yazmadın. Donald futbolcu değil. Sen maç izleme lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • :))))))))))))))
    0
    0
    Yanıtla
  • Donald Anadolu takımları için üst düzeydir.Çift yönlü oynayabilen iyi bir futbolcudur.Futbolu iyi bildiğiniz çok belli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (4 yıl önce)
    İlk yarıdaki gibi olacaksa olsun..kaldı ki ikinci yarı hiç katkısı olmadı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (4 yıl önce)
    Müthiş bir oyuncu.
    0
    0
    Yanıtla