SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Hadebe'yi Kadrosuna Kattı

0
Güncellendi - 2019-07-14 17:53:38
EYMS Hadebe'yi Kadrosuna Kattı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, Zimbabve Milli Takımı’nın stoperi Teenage Hadebe’yi kadrosuna kattığı duyurdu. 23 yaşındaki savunma oyuncusu Hadebe, son olarak Güney Afrika takımı Kaizer Chiefs’te forma giyiyordu.

Yeni sezonla ilgili transfer çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar, savunma hattımı güçlendirmeye devam ediyor. Malaya ekibi, stoper için daha önceden prensip anlaşmasına vardığı Zimbabve Milli Takımı’nın stoperi Teenage Hadebe’yle sözleşme imzaladı.

23 yaşında, 1.83 boyundaki Zimbabveli stoper Hadebe, Güney Afrika takımlarından Kaizer Chiefs forması giyiyor. Hadebe geçen sezon çıktığı 19 maçta 1 asist ile sezonu tamamladı.

Anavatanındaki ismi Teenage Lingani Habede olan Zimbabve uyruklu futbolcu, stoperin yanı sıra sol bekte de görev yapabiliyor. Hadebe, sol ayağını iyi kullanabiliyor.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Yeni Malatyaspor’un yeni transferi Teenage Lingani Hadebe, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Detaylı kan tetkikleri yapılan futbolcunun ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi.Teenage Hadebe'nin sağlık kontrolleri, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Yahya Özçelik (4 yıl önce)
    Futbolcunun ismini yukarıda bazen Hadebe bazen de Hanede yazmışsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Bir kaç maçını izle mistim dedim bu oyuncu bu ayarda değil iyi işler yapar yaşında genç tutar ise hem takıma fayda sağlar hem iyi para eder ilerde .
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    İnşaallah iyi çıkar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    iyi çıkarsa bundan da para kazanırız.Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Inşallah yararlı olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın GÖKALP (4 yıl önce)
    Minayla uyumlu olur inşallah..hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Son dereceisabetli bir transfer oldu.inşallah bütün transferlerimiz böyle olurda bizleride mahçup etmezler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mlty44Mlty (4 yıl önce)
    Hayırlı olsun...eleman mbappe ye çok benziyor...:)
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)
    Hayırlı olsun Allah utandırmasın. Transfer yapılacaksa gecikmesin az zaman kaldı
    0
    0
    Yanıtla
  • Şefik Karaoglan (4 yıl önce)
    hayırlı olsun kara oğlan malatyama
    0
    0
    Yanıtla