SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Haftayı 13'üncü Sırada Tamamladı

0
Güncellendi - 2017-11-29 03:54:17
EYMS Haftayı 13'üncü Sırada Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 13.haftasında Beşiktaş ile sahasında 0-0 berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor, haftayı 13.sırada tamamladı.

  Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de iki hafta aranın ardından puanla tanıştı. 11.haftada sahasında Medipol Başakşehir’e 2-1, 12.haftada ise deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’a 1-0 mağlup olan sarı kırmızılılar, 13.haftada sahasında konuk ettiği Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldı ve 1 puanı hanesine yazdırdı.

  Süper Lig’de geride kalan 13 haftada 4 kez galip gelebilen Malatya ekibi, 3 karşılaşmada berabere kalırken, 6 karşılaşmayı ise kaybetti. Sarı kırmızılılar, 13 haftada rakip ağları 16 kez havalandırırken, kalesinde ise 20 gol gördü.

Süper Lig Puan Cetveli

İÇ SAHADA 9, DEPLASMANDA 6 PUAN TOPLADILAR

  Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 13 haftalık bölümünde 15 puan topladı. Sarı kırmızılılar, 15 puanın 9’unu iç sahada alırken, 6 puan ise deplasmandan geldi.

  Malatya ekibi, sahasında şuana kadar oynadığı 7 karşılaşmada 2 galibiyet, 3 beraberlik, 2’de mağlubiyet aldı. Sarı kırmızılılar Osmanlıspor Futbol Kulübü ve Trabzonspor’u yenerken, Atiker Konyaspor, Antalyaspor ve Beşiktaş ile berabere kaldı. Malatya temsilcisi sahasında Medipol Başakşehir ve Bursaspor’a ise yenildi.

  Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda oynadığı 6 karşılaşmada 2 galibiyet, 4’te mağlubiyet aldı. Sarı kırmızılılar, deplasmanda Kardemir Karabükspor ve Gençlerbirliği’ni yenerken, Demir Grup Sivasspor, Kasımpaşa, Fenerbahçe ve Aytemiz Alanyaspor’a mağlup oldu.

RAKİP TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR

  Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 14.haftasında 2 Aralık Cumartesi günü 14.00’da deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek.

  Süper Lig’de aldığı ilginç sonuçlarla dikkat çeken Akhisarspor, ligde 13 haftalık bölümde 5 galibiyet, 3 beraberlik, 5 mağlubiyet ile 18 puan topladı.

  Teleset Mobilya Akhisarspor, sahasında şuana kadar oynadığı 6 karşılaşmanın 4’ünü kazanırken, 1’inde berabere kaldı, 1’ini ise kaybetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız