SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Haftayı 5'inci Sırada Tamamladı

0
Güncellendi - 2018-12-10 22:59:50
EYMS Haftayı 5'inci Sırada Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’de 15.hafta geride kalırken, Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanında önemli bir galibiyet alan Evkur Yeni Malatyaspor, haftayı 25 puanla beşinci sırada tamamladı. Sarı kırmızılılar, ligdeki 7.galibiyetini Erzurum deplasmanında elde etti.

Süper Lig’de 15 hafta sonunda 7 galibiyet, 4 beraberlik, 4’te mağlubiyet alan Evkur Yeni Malatyaspor, puanını 25’e yükseltti. Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanında önemli bir galibiyet alan sarı kırmızılılar, 25 puanlı Trabzonspor ve Galatasaray’ı geride bırakarak, haftayı beşinci sırada tamamladı.

Süper Lig’de 15’inci hafta karşılaşmaları oynandı. Lider Medipol Başakşehir, deplasmanda MKE Ankaragücü’nü 1-0 mağlup etti ve 33 puanla zirvede yalnız kaldı. İstanbul ekibi, 15 hafta sonunda 10 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyet alırken, 20 gol atıp, 6 gol yedi.

Ligin 15.haftasında sahasında Kayserispor’a 3-0 mağlup olan Kasımpaşa 26 puanda kalırken, averajla ikinci sırada yer aldı. Bursaspor deplasmanından 2-0’lık üstünlükle ayrılan Antalyaspor ise puanını 26’ya yükseltti ve haftayı üçüncü sırada tamamladı.

Haftanın açılış maçında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile 0-0 berabere kalan ve 1 puan alarak, puanını 25’e yükselten Beşiktaş, haftayı averajla dördüncü sırada tamamladı. Ligin 15.haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanında 1-0 geriye düşmesine karşın mücadeleden 3-1 üstün ayrılan Evkur Yeni Malatyaspor puanını 25’yükseltti. Sarı kırmızılılar, Trabzonspor ile Galatasaray’ı geride bırakarak, 15.hafta sonunda beşinci sırada yer aldı.

Lig’de 25’er puanlı takımlardan Trabzonspor altıncı, Galatasaray ise yedinci sırada bulunurken, 21’er puanlı takımlardan Atiker Konyaspor sekiz, Demir Grup Sivasspor ise dokuzuncu sırada bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig’de 15 hafta sonunda 20 puanlı MKE Ankaragücü onuncu, 19 puanlı Bursaspor 11’inci, 18 puanlı Göztepe 12’inci sırada yer alıyor. 15 hafta sonunda 16’şar puan toplayan Akhisarspor 13, Aytemiz Alanyaspor ise 14’üncü sırada bulunuyor. 15 puanlı Kayserispor ise haftayı 15’inci sırada tamamladı.

Süper Lig’de 15 hafta sonunda düşme hattında yer alan takımlar arasına Fenerbahçe’de girdi. Büyükşehir Belediye Erzurumspor 14 puan ve gol averajıyla 16’ncı sırada yer alırken, Fenerbahçe ise 14 puanla 17’inci sırada yer aldı. 11 puanlı Çaykur Rizespor ise son sırada bulunuyor.

Spor Toto Süper Ligin 15.haftasında oynanan karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:

Aytemiz Alanyaspor-Beşiktaş: 0-0

Demir Grup Sivasspor-Göztepe: 2-0

Trabzonspor-Atiker Konyaspor: 3-0

Galatasaray-Çaykur Rizespor: 2-2

Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Evkur Yeni Malatyaspor: 1-3

Bursaspor-Antalyaspor: 0-2

Akhisarspor-Fenerbahçe: 3-0

MKE Ankaragücü-Medipol Başakşehir: 0-1

Kasımpaşa-Kayserispor: 0-3

Ligde 15.hafta sonunda puan durumu şöyle oluştu:

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: E.Yeni Malatya'nın geçtiğimiz hafta Etimesgut Belediye kupa maçına çıkan kadrosu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız