SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Hedefe Kenetlendi

0
Güncellendi - 2017-02-18 00:41:35
EYMS Hedefe Kenetlendi
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de lider durumda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor, pazartesi günü oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediye maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor’da çalışmalar galibiyet üzerine yapılıyor.

Günde tek idman temposuyla çalışan sarı-kırmızılı takımda son yapılan antrenmana sakatlığı bulunan Murat Akça dışında tüm futbolcular katıldı.

İstanbul’da tedavi olduğu ve daha çok salon çalışmalarına katıldığı öğrenilen genç oyuncunun en az 2 hafta daha takımdan uzak kalabileceği öğrenildi.

1 saat 45 dakika süren idmanda ısınma ve 5’e 2’nin arından, 25 dakikalık pasa dayalı taktik çalışan futbolcular daha sonra büyük sahada çift kale maça geçti. Bu bölümde idmanın dinlenme arasında futbolcularına basit sarı kartlar konusunda uyarılarda bulunan İrfan Buz, her oyuncunun kendisi için önemli olduğunu söyledi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının taktik anlayışını da oyuncularına benimseten eden Buz’un eksik olan savunmanın solu için Rahman Buğra’yı denediği görüldü.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Göktuğ Bey (7 yıl önce)
    Rabbim yâr ve yardımcımız olsun İnşaAllah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    Akıllı oynarsak çok çabuk çözülen bir takım Antep sonuca çok erken gidebiliriz allah yar ve yardımcımız olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Amin.
    0
    0
    Yanıtla