SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"EYMS Hepimizin Ortak Paydası"

0
Güncellendi - 2018-01-18 19:40:07
A- A+ PAYLAŞ

Birleşik Malatyaspor Taraftarları Derebeyleri Grubu Başkanları Şabi Burak Doğan ile Murat Soysal, Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına yeniden seçilen ESOB Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret ederek, Keskin’in adının yazılı olduğu Evkur Yeni Malatyaspor’un formasını hediye etti.

ESOB Başkanı Şevket Keskin, Doğan ve Sosyal’a anlamı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, taraftarların her zaman iyi günde kötü günde, kar kış demeden her zaman takımın yanında olduğunu ifade etti.

Evkur Yeni Malatyaspor’un Malatyalıların ortak paydası olduğunu kaydeden Keskin, “Malatyaspor hepimizin ortak paydasıdır. Sizlerde her zaman bu ortak paydamıza sahip çıkıyorsunuz. Hem başarıda hem de başarısızlıkta takımı yalnız bırakmıyorsunuz. Bu anlamda çok büyük övgüyü hak ediyorsunuz” dedi.

Keskin, esnaf kesiminin her zaman Evkur Yeni Malatyaspor’un yanında olduğunu, bundan sonrada olmaya devam edeceğini ifade ederek, şunları söyledi:

“Biz Malatyasporun her daim yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Herkesin de bizim düşüncede olup takıma sahip çıkması lazım. Bugüne kadar bu takıma sahip çıkanlara da teşekkür ediyorum. Süper Lig’de takımımız başarılı bir grafik çiziyor.”

Taraftarın her zaman takıma büyük bir destek verdiğine dikkat çeken Keskin, “Taraftarlarımız her zaman takıma candan destek veriyor. Bu anlamda ulusal basında her zaman konuşuluyorsunuz. Kayseri maçında televizyonda sadece sizin sesiniz çıkıyordu. Bu yürekten bağırışınızın karşılığı 3 puan oldu. İşte bu şartlarda tekrardan bu güzel ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyarette konuşan Şabi Burak Doğan ise “Başkanımızın söylediği güzel sözlere layık olduysak ne mutlu bize. Bundan sonrada emaneti en iyi şekilde muhafaza edip ona yakışır desteği vereceğiz. Tekrardan yeniden seçildiğiniz için kutluyor ve bundan sonrada sizi daha fazla aramızda görmek istiyoruz” dedi.

Murat Soysal ise “ESOB olarak ve Şevket Keskin başkanın Malatyaspor için verdiği mücadele ve desteği biliyoruz. Bundan sonrada yanımızda daha fazla görmek ve birlikte hareket ederek başarılarımızda beraber sevinmek istiyoruz. Hem taraftara verdiği destekten dolayı hem de yeni seçildiği görevinde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız