SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Hollandalı Futbolcu İle Anlaştı

0
Güncellendi - 2018-06-20 16:02:53
EYMS Hollandalı Futbolcu İle Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Hollandalı orta saha oyuncusu Mitchell Donald ile her konuda anlaştı. Sarı kırmızılıların Donald ile 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

  Transfer çalışmalarını hızlandıran Evkur Yeni Malatyaspor, Kızılyıldız'ın Hollandalı orta saha oyuncusu Mitchell Donald'ı İstanbul'a davet ederek, bir görüşme gerçekleştirdi. Yönetimin, Donald ile her konuda anlaşma sağladığı ve 3 yıllık resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

1988 Hollanda Nieuw-Vennep doğumlu olan Mitchell Donald, merkez orta sahada oynuyor. 1,84 metre boyundaki Mitchell Donald, ön libero ve orta sahanın sağında da forma giyebiliyor.

Kulübü Kızılyıldız ile sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olan Hollandalı futbolcu, Roda JC Kerkrade U21, Mordovia Saransk, Willem II Tilburg, AFC Ajax Amsterdam, Roda JC Kerkrade takımlarının formalarını giydi.

Kızılyıldız forrmasıyla geçen sezon 22 karşılaşmaya çıkan Hollandalı futbolcu, bin 639 dakika görev aldı. Mitchell Donald, 22 karşılaşmada 6 gol atarken, 4 asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • yavuz (5 yıl önce)
    Çakma Hamburger Markası Gibi, inşallah futbolu da ismi gibi olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (5 yıl önce)
    Kesin mi alındı mi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (5 yıl önce)
    Hocanın verdiği listede var mı? Yoksa nokta transferler deyip te bulduklarını mı alıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Hayirli olsun
    0
    0
    Yanıtla