SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatya Hücum Gücünü Artırdı

0
Güncellendi - 2018-07-07 20:04:52
E.Yeni Malatya Hücum Gücünü Artırdı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, forvet oyuncusu Ömer Şişmanoğlu'nu kadrosuna katarak hücum gücünü artırdı.

Süper Lig'de ikinci sezonunu geçirecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, son olarak İzmir ekibi Göztepe'de forma giyen forvet oyuncusu Ömer Şişmanoğlu'nu kadrosuna kattı. Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Şişmanoğlu, Süper Lig tecrübesiyle sarı kırmızılı takıma hücumda büyük avantaj sağlayacak.

1 Ağustos 1989'da Almanya Hamburg'da dünyaya gelen Ömer Şişmanoğlu, 2007 yılında Hamburg'un köklü ekiplerinden St. Pauli takımında forma giydi.

Oberliga Nord'da mücadele eden St. Pauli II ekibi ile futbol hayatına başlayan futbolcu, ilk maçına 11 Ağustos 2007'de SV Wilhelmshaven karşısında çıktı. O sezon 2. Bundesliga'da mücadele eden St. Pauli ekibi kadrosuna bir kez dahil edilen futbolcu, 14 Aralık 2007'de Mainz 05 karşısında 90. dakikada Ahmet Kuru'nun yerine oyuna dahil oldu. Bir sonraki sezon birinci takımda daha fazla süre almaya başladı. Şişmanoğlu, St. Pauli II takımda ise 19 maçta 13 gol atarak, takımın bir üst lig olan Regionalliga'ya çıkmasında büyük rol oynadı.

Şişmanoğlu, sezon sonunda Süper Lig ekibi Kayserispor'a transfer oldu. 2009-2010 sеzоnunda Kayserispor ile 2013 yılına kadar sözleşme imzalayan Ömer Şişmanoğlu, 9 Ağustos 2009'da Gençlerbirliği karşısında ilk maçına çıktı. 6 Aralık 2009'da Bursaspor ile oynanan maçta ilk kez ilk 11'de sahaya çıkan Şişmanoğlu, 3-0 kazandıkları maçın ilk golünü attı. Sezon sonuna doğru, ilk 11'de yer bulmaya başladı. Süper Lig'de 22 maçta (2 gol 2 asist) performans sergiledi.

2013-2017 yılları arasında Beşiktaş’ta da forma giyen Şişmanoğlu, 5 Eylül 2012'de Medical Park Antalyaspor tarafından kiralandı. 2012-2013 sezonunda ligde ve kupada toplam 29 kez Antalyaspor formasını giyen Ömer Şişmanoğlu, kaydettiği 14 golle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

2014-2015 sezonunda Beşiktaş'tan Eskişehirspor'a 1 yıl süre ile kiralanan Şişmanoğlu, Süper Lig'de 22, Türkiye Kupası 3 maç toplamda 25 maçta 10 gol, 3 asistlik bir performans ortaya koydu. Şişmanoğlu, 2015-2016 Beşiktaş'tan Konyaspor'a 1 yıl süre ile kiralanan Ömer Şişmanoğlu, 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Geçtiğimiz sezon Evkur Yeni Malatyaspor'un da listesinde bulunan ancak İzmir ekibi Göztepe'ye transfer olan Şişmanoğlu, 8 karşılaşmada 158 dakika görev alırken, 1 kez gol attı.

Santrafor mevkiinde oynamasına karşın sağ ve sol kanatta da görev yapan Şişmanoğlu, Süper Lig'de forma giydiği 149 karşılaşmada 37 gol kaydedip, 11'de asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • kaplan44 (5 yıl önce)
    geçen sene gelmedi bu sene neden aldınız...birazda işe bu yönden bakın..ben olsam almazdım
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Gittiği hiçbir takımda dikiş tutturamayan,yedek kulübesinden çıkamayan sorunlu bir oyuncu.İnşallah sonradan başımız ağrımaz.referansları hiç iyi değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cb (5 yıl önce)
    Formsuz
    0
    0
    Yanıtla