SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS İç Sahada 'Kümelik' Durumda!

0
Güncellendi - 2018-02-22 04:41:57
EYMS İç Sahada 'Kümelik' Durumda!
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de geride kalan 22 haftalık süreçte Evkur Yeni Malatyaspor sahasında en az puan toplayan üçüncü takım oldu.

  Evkur Yeni Malatyaspor, ligde 22 haftalık süreçte 7 galibiyet, 7 beraberlik, 8’de mağlubiyet alarak 28 puan topladı. Sarı kırmızılılar, 28 puanın 16’sını iç saha, 12’sini ise deplasmanda aldı.

  Sarı kırmızılılar, iç sahada oynadığı 11 karşılaşmada 4 kez galip gelirken, 4 beraberlik, 3’te mağlubiyet aldı. Evkur Yeni Malatyaspor, iç sahada Kardemir Karabükspor ve Aytemiz Alanyaspor’dan sonra en az puan toplayan üçüncü takım oldu.

Evkur Yeni Malatyaspor, şuana kadar sahasında Osmanlıspor, Trabzonspor, Galatasaray ve Demir Grup Sivasspor’u mağlup etmeyi başardı.

22 maç sonucu puan cetvelinde 10'uncu durumda olan EYMS, iç saha maçlarına ilişkin puan sıralamasında 18 takım içerisinde 16'ncı sırada yer alırken, dış saha maçlarına göre ise lig 8'incisi.

Süper Ligin 22. haftası sonunda takımların iç ve dış sahada elde ettikleri sonuçlara göre puan cetvellerindeki yerleri şöyle:

İÇ SAHA MAÇLARINA GÖRE PUAN DURUMU

DIŞ SAHA MAÇLARINA GÖRE PUAN DURUMU

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız