SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS 'İkincilik' Kupasını Aldı ve Kutladı

0
Güncellendi - 2017-05-24 03:50:12
EYMS 'İkincilik' Kupasını Aldı ve Kutladı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Süper Lig’e yükselmesi nedeniyle kentte kupa töreni düzenlendi. Yönetim, teknik heyet, futbolcular, taraftarlar ve Malatyalılar Süper Ligi  kutladı. Evkur Yeni Malatyaspor, TFF 1. Lig ikincisi olarak kupasını da aldı.

Malatya’da 11 yıl sonra Süper Ligin sevinci yaşanıyor. 2006 yılında Malatyaspor’un Süper Lig’den düşmesinin ardından 11 yıl sonra Evkur Yeni Malatyaspor, TFF 1. Lig’de sezonu ikinci sırada tamamlayarak, Spor Toto Süper Lig’e yükseldi.

Ligin bitimine bir hafta kala Süper Lig’e yükselmeyi garantileyen sarı kırmızılılarda büyük bir mutluluk yaşanıyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından takımın Süper Lig’e çıkması nedeniyle bir kutlama programı düzenlendi.

Osmaniye'de Amanos Dağları Yarpuz Yaylası'nda, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Malatyalı Jandarma Özel Harekat Uzman çavuş Hasan Sevinç’in acı haberi sonrası kutlama programından Merve Özbey konseri ve havai fişek gösterisi çıkarıldı.

TAKIMA COŞKULU KARŞILAŞMA

Üstü açık otobüsle Nurettin Soykan Tesisleri’nden çıkan teknik heyet ve futbolcular, konvoy eşliğinde Atatürk Caddesi’ne geldi.

Otobüste bulunan AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular taraftarlara sarı kırmızı renginde karanfiller attı.

Taraftarlar tarafından meşalelerle karşılanan otobüs, yoğun kalabalık arasından ağır ağır ilerleyerek Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin yanındaki kutlama alanına ulaştı.

“ÇOK MUTLU VE GURURLUYUZ”

Evkur Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı Adil Gevrek, “Kupa töreninde bir aradayız. Maalesef üzücü bir haberle sarsıldık. Malatyalı hemşerimiz Hasan Sevinç şehit oldu. Şehidimize Allah’tan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum. Bundan dolayı konseri iptal ettik. Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

Gevrek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın Yeni Malatyaspor’un Süper Lig’e çıkmasında çok büyük katkısının olduğunu ifade eden Gevrek, “2010 yılında Yeni Malatyaspor ismini vererek Malatya futbolu tam dip yapmışken, büyük bir atak yaparak Malatya’mızın futboluna yön vermiştir. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. 2014 yılında da ‘Yeni Malatyaspor bütün Malatya’nın takımı’ diyerek ‘bir sivil yönetimin olması, bütün Malatya’nın sahip çıkması lazım’ dedi. O anlamda kendisine çok teşekkür ediyorum ve o sivil yönetim olarak kendisi bizlere güvendi. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza güvendi ve görevi bize verdi. Bizlerde Malatya’ya layık olmak için elimizden gelen gayretle Malatyaspor’umuzu hep beraber, Büyükşehir Belediye Başkanımız, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Öznur Çalık, Battalgazi Belediye Başkanımızla, Yeşilyurt Belediye Başkanımızla, diğer belediye başkanlarımız ve büyük taraftarlarımızla sivil toplum örgütleriyle beraber Malatya’mızı hak ettiği yere taşıdık” dedi.

Gevrek, çok mutlu ve gururlu olduklarını dile getiren Gevrek, şunları söyledi: “Malatya’mız biz geldiğimizde 2. Lig’deydi. ‘Malatya burayı hak etmiyor, Malatyaspor taraftarı burayı hak etmiyor’ dedik, ilk yılımızda şampiyon olduk. Sizlerin desteğiyle, büyük taraftarlarımızın desteğiyle, büyüklerimizin desteğiyle Malatya’mızı ilk senesinde şampiyon yaptık. İkinci yılında sizlerin desteğiyle ‘ligde kalmaz’ denilen takım Play-Off’u zorladı. Bütün taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu senede Malatyaspor çok büyük bir zafere imza attı. 3 yıl içerisinde Süper Lig’e çıktık. Hak ettiği yere takımı taşıdık."

“HERKESİN BU TAKIMA SAHİP ÇIKMASI LAZIM”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Malatya için çok önemli bir gün olduğunu belirterek, “Bugün Malatya’mızı Süper Lig’e taşıyan, Evkur Yeni Malatyaspor’umuzu Süper Lig’e taşıyan yönetimimiz, futbolcularımız ve siz taraftarlarımızla birlikteyiz. Bizim için bugün bayram. Gerçekten 2010 yılında yola çıktığımızda taraftarlarımızın büyük desteğiyle bugünlere geldik. Çok önemli bir başarıya imza atıldı. Gerçekten bu başarıyı hiç kimse küçümsemesin. Yıllarca onlarca takım mücadele ediyor ama Süper Lig’e çıkmak kolay değil, dolayısıyla bunun kıymetini, değerini iyi bilmemiz lazım. Bütün futbolcu kardeşlerimi yürekten kutluyorum. Gerçekten büyük mücadele ettiler. Hiçbir zaman yılmak yok. Biz iddialı bir takım olmak zorundayız, güçlü olmak zorundayız. Bugüne kadar takımımız geçtiğimiz yıllar içerisinde de her zaman başa oynadı. Her zaman takımımız bir üst lig için aday, favori oldu. Türkiye’de futbol camiasında kendisinden söz ettirdi. Bu senede gerçekten 1. Lig’e damga vuran bir takımımız vardı” diye konuştu.

Çakır, herkesi takıma sahip çıkmaya davet ederek, “Bize düşen bu takımın arkasında durmak. İyi günü, zor günü hepsi bizim takımımız. Süper Lig’e coşkulu çıkmak zorundayız. Herkesin bu takıma sahip çıkması lazım” ifadelerini kullandı.

“HAK ETTİĞİMİZ YERDEYİZ”

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık da “Malatyaspor amatör lige düştüğünde hepimizin yüreği yanmıştı. Sarı kırmızı renkler amatöre yakışmazdı. Malatyaspor’un hikayesi amatör ligden Malatya Belediyespor olarak başladı ve onun çok kıymetli fahri başkanlığını Ahmet Çakır başkanımız yaptı. Amatör ligden aldı ve TFF Ligi’ne çıkana kadarda belediye başkanımızın çok kıymetli yöneticileri Malatyaspor’a başkanlık yaptı. Sonra bir kıymetli kardeşimiz İstanbul’dan geldi.  Bu kimdir dedik ve herkes Adil Gevrek diye bir adamın Malatya’ya geldiğini ve Malatyaspor yönetim kurulu başkanı olduğunu söylediler. Hepimiz bu genç kardeşimiz kim diye merak ettik ama o yürekli kardeşimiz kapı kapı dolaştı. İşadamlarımızı dolaştı, milletvekillerimizi dolaştı, bizlere geldi ve elimizden ne gelirse bakanımızda, milletvekili arkadaşlarımızda, bütün Malatyalı işadamlarımızla beraber elimizden gelen tüm desteği verdik ve TFF 1. Ligi’ne çıktığımızda da çok mutlu olmuştuk. Şampiyonluk, Süper Lig bu sene için hedefimizde de yoktu. Ama binlerce kere şükürler olsun ki futbolcularımız, yöneticilerimiz, Malatya’mız Süper Ligi hedefine koymuştu ve Süper Lig her defasında liderlikle taçlandırılan bir süreci yaşattı. Malatyaspor’un şampiyonluğunda emeği geçen çok kıymetli futbolcularımıza Sedat kaptan başta olmak üzere bütün futbolcularıma, teknik heyetimize, masöründen hocasına kadar bütün kardeşlerime, bütün taraftarlarımıza, Derebeyleri’ne, Murat Soysal kardeşime canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

“İŞ ŞİMDİ BAŞLIYOR”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi, Amatör Kurul Başkanı ve Profesyonel Kurul Üyesi Ali Düşmez de Evkur Yeni Malatyaspor’u tebrik ederek, “Sevgi sepetini Malatya’ya getirdim, onları sizlere aktarıyorum. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Bey ve yönetim kurulunun selamları, başarı dileklerini de özellikle ifade etmek istiyorum. Malatya şehrinin ben, centilmenliğiyle çok meşhur olduğunu biliyorum. Kayısıyı biliyorum, buradan hediye geliyor ama centilmenliği ve adam gibi adamların yaşadığı bir belde olduğunu da çok iyi biliyorum. Büyük bir meşakkatle ben şahidiyim, Adil başkan ile Amatör federasyon Başkanı olduğum için amatörden geliş hikayesini de biliyorum. Hak ettiği yere geldi Malatya ama iş şimdi başlıyor. Malatya çıktığı yerden daha başka kötü rüyaları görmemeli” şeklinde konuştu.

KUPA VE MADALYA TÖRENİ..

Konuşmaların ardından teknik heyet ve futbolcular tek tek sahneye çağrılarak madalyaları takdim edildi.

Daha sonra Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi, Amatör Kurul Başkanı ve Profesyonel Kurul Üyesi Ali Düşmez, TFF 1. Lig ikincilik kupasını takım kaptanı Sedat Ağçay’a verdi.

Teknik heyet ve futbolcular kupayla birlikte büyük bir coşku yaşarken, taraftarlarda bu sevince ortak oldu.

Kulüp başkanı Adil Gevrek, kupa sevincini teknik direktör İrfan Buz ile birlikte yaşadı.

"İNANILMAZI BAŞARDIK"

Teknik Direktör İrfan Buz, tören sonrasında, "Gerçekten mutlu bir sene. 2016-2017 sezonunun böyle bitmesiyle, yani bizim şampiyonlukla kutlamamız gerçekten çok çok önemli. İnanılmaz gurur verici ve sevindirici. Çok mutluyum, bu insanlara bunları yaşatabildiğimiz için. Geçen sene geldiğimizde düşme potasında olan, bu sene 2016-2017 yılında bizi burada beklemedi. Ama biz her zaman inandık. İnanılmazı başardığımızı düşünüyorum. 61 puan da süper lige çıktık. Çok mutluyuz." dedi.

Takım kaptanı Sedat Ağçay ise, "Zorlu bir maratondu. Sonu çok güzel oldu. Çok önemli bir şeyi başardık. 11 yıldır bu takım bunu başarmak istiyordu. Sırayla önce 2. Lig’den  1. Lige, buradan da Süper Lige çıktık. Çıkmakta bize nasip oldu. Çok onurlu ve gururluyuz. İçinden gelip bizi sevgisiyle destekleyen büyük Malatya taraftarlarına, destek veren, kalbiyle bizim yanımızda olan herkese armağan olsun." ifadelerini kaydetti.

DEMİRÖREN'E TEPKİ..

Bu arada; törende Yıldırım Demirören'e karşı taraftarların tepki göstermesi üzerine araya giren AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Sivas maçında Malatyaspor’la Sivas’taydık. Ve Yıldırım başkanda oradaydı. Malatyaspor taraftarlarına güzel bir haberi var. Yıldırım Demirören başkanımız, Malatyaspor’un özellikle tesisleri ile alakalı Adil Başkanım bir talepte bulundu. Ve Yıldırım Demirören başkan dedi ki;  ‘Benim başımla gözüm üstüne. Üstümüze ne düşerse biz yapmaya hazırız’ dedi. Teşekkür ediyoruz." dedi.

Kupa törenine; AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi, Amatör Kurul Başkanı ve Profesyonel Kurul Üyesi Ali Düşmez Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, ilçe belediye başkanları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Burhan KARADUMAN, Ferdi DURDU- Yeni Malatya Gazetesi, malatyahaber.com- AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

50 yorum yapılmış

  • drcengiz (6 yıl önce)
    Benim yorumlarimi takip edenler bilir en cok iyi gunde elestiririm ki kotu gunde herkes laf sokar kiymeti kalmaz..suan tek soz tebrik olmalidir..amma bu kadrodan en fazla 3 bilemedin 4 topcu yedek olarak kalmali ve hoca dahil herkes degismeli..kimse kimseyi kandirip laf sokmasin kardeslerim bu takim malatyamizda daha once yasadigimiz sampiyonluk havasinin onda birini bize yasatamadi cunku cok dengesiz ve ruhsuz bir takimdik ama gorev tamamlandi tebrik ediyorum herkesi simdi nobet degisim zamanidir..
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (6 yıl önce)
    Kendi eliyle verdiği şampiyonluk sonrası, ikinciliği sehidimizin olduğu gün kutlamasalarda olurdu futbolcular yattıkları bandirma maçı sonrası yedikleri küfür ve hakaretin intikamını aldılar isteselerdi sivas da çok rahat berabere kalabilirlerdi acale etmesi ve heyecan yapması gereken sivasdi çünkü, neyse süper lige yeni kaliteli ve özellikle KARAKTERLI kadro kurulması lazım yoksa 3 5 kuruşa hesap kitap tutanlar bizi çıktığımız gibi düşürür murat Akça ve azubuke dışında sil hepsini
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin TAŞAN (6 yıl önce)Eray isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen...
    0
    0
    Yanıtla
  • Gurbet (6 yıl önce)
    Farkli yorumlar gelmis saygi duymak lazim.Elestiri olmazsa daha iyiyi yakalayamazsin.evet super lige cikti tebrikler bizde cok sevindik ama bence bu bandirmaspor maci tekrar izlenmeli kim ihanet etti gorulmeli.Biri rskisehirde manisadan 5 yedi demis bu maci 90 dk izledinmi ben izledim taktik hatalari vardi ama eskisehirli oyuncular icden istekli ve ozverili oynadilar bizimkilar gibi ruhsuz oynamadilar biz buna kiziyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bizim iyi oynayıp kaybettiğimiz maçta var, kötü oynayıp kazandığımız maçta var. İyi oynayıp kaybettiğimiz maçta takım yerin dibine sokuldu, kötü oynayıp kazandığımız maçta göklere çıkartıldı. Eskişehir in kaybettiği tek maç Manisa maçı değil, ayrıca gereksiz yere 3 puan sildirdiler düştükleri duruma bak. Fakat bizim kadar eleştiri yok taraftarlarından. Eskişehir de halen suçu Denizlispora bulanlar var. Sivas maçında kötü oynadık diye değil kaybettik diye. Neden 1. olarak değil de 2. olarak Süper Lige çıktık mesele bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer (6 yıl önce)
    NEDEN BİRİ CIKIPTA YEDEKLERLE NİYE SİVAS MAÇINA ÇIKTIKLARINI AÇIKLAMIYORLAR ORTADA DÔNENEN DEDİKODULARA CEVAP VERMİYORLAR YOK EVKURUN SAHİBİ SİVASLI ŞAMPİYONLUK ONUN HATIRINA SİVASA YEDEKLERLE GİTMİŞLER
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (6 yıl önce)
    Bu taraftarlar neyin kafasını yaşıyorlar.Yok gelecek yıl ikinci ligdeyiz,yok 5 yemişiz 4 yemişiz.Arkadaşlar siz iyimisiniz bu takımla devam edileceğini söyleyen oldumu tabiki süper lige göre transferler yapılacak.Daha lig başlamadan neyi eleştriyorsunuz.Birinci veya ikinci süper lige çıktıkmı çıktık daha ne istiyorsunuz.Takımı ve ekibi tebrik edeceğinize boş boş yorum yapıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan (6 yıl önce)
    4-0 dan sonra sönük bi kutlama olmuş, Sivas maçında TRT spikeri açıkça Sivası destekliyordu
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin TAŞAN (6 yıl önce)Erhan isimli kullanıcı yorumuna
    Spikerin ilk golde sesi kısıldı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin TAŞAN (6 yıl önce)
    Şu kadar söyleyeyim; Sivasa giden gördü:Stad ,seyirci,bürokratlar,basın,federasyon Sivasa kupa verilirken yapılacak Koreografi herşey hazırdı.Sivasın şampiyonluğuna karar verilmişti.yok o kadar diyenlere; 1) 8 aydır ayağına top değmeyen kaleci en kritik maçta kaleye geçiriliyor. 2) Takımın bugünü için canını dişine takan Ertaç,Eren ve İrfan yedekte oturtuluyor. 2) Sunday NBA gibi aylardır seyircinin varlığını bile unuttuğu, İnstegramda mercedesinin ve banyosunun fotolarını paylaşmaktan başka bir işe yaramayan bir israfı ilk 11 de başlatacaksın 4) Her zamanki külhan beyliğiyle kendini oyuna alınır alınmaz attıran .Sedat hazretlerinden vazgeçmeyeceksin 5) 90 dakika saldıracağı belli bir takım karşısında forvetleri yedekte bırakıp 3-5-2 gibi komik bir oyunu 90 dak. oynatıp her uzun pasta 5 kişiyi orta sahada devre dışı bıraktıracaksın. 6) Böyle bir maçta Sezer gibi, maçın her anını soğutma mantığıyla dan dun vuruşlarla geçiren birini ilk 11 de alıp,forvetten yoksun bıraktığın takımda gol atsın diye ileri çıkarttıracaksın. Bu şehre ikinciliği lütuf gibi yutturacaksın... BİZDE YİYECEĞİZ ÖYLEMİ...
    0
    0
    Yanıtla
  • yasin bayrak (6 yıl önce)Engin TAŞAN isimli kullanıcı yorumuna
    Engin kardeş sen hangi alemde yaşıyorsun?Bandırma'dan 5 yiyip evinde Eskişehir'e maç verip şampiyonluğu hak ettiğini düşünüyorsan futboldan anlamıyorsun demektir. Adamlar çıktı takır takır oynadı ve 4 attılar. Kırmızı karttan sonra da top dolaştırdılar yoksa 7 8 olurdu. İrfan Buz'un oyun okuma yeteneği sıfır .Bu hocayla süper ligde 5-6 hafta tutunabilir Malatya.
    0
    0
    Yanıtla
  • yasin bayrak (6 yıl önce)yasin bayrak isimli kullanıcı yorumuna
    Sivas'ın başkanı centilmence davet etti.Bu maçın kaybedeni olmayacak her iki kulüp de süper lige çıktı diye. Misafirlere kumanya ikram edildi.Şehirde güzel bir kardeşlik havası da esti. Malatya forması giymiş Trabzonsporlu birkaç kendini bilmez kavga gürültü çıkartıp ortalığı karıştırmak istediler ama şükür büyümedi olaylar
    0
    0
    Yanıtla
  • yasin bayrak (6 yıl önce)yasin bayrak isimli kullanıcı yorumuna
    Şampiyonluğa oynayan tüm takımları evinde yenip (Eskişehir, Giresun, Göztepe, Bolu, Giresun, Malatya) Çoğunu deplasmanda dahi yenip şampiyon olmuş takımı sadece kutlamanız gerekir bence... Tabi futboldan anlıyorsanız ve vicdan sahibiyseniz
    0
    0
    Yanıtla
  • davut (6 yıl önce)
    çarşıdaki pankart sayısı kutlamadaki seyirci sayısından daha fazla .böyle kutlama olmaz sayın ahmet çakır yıllar sonra gelen şompiyonluk için yakışmadı bu tarz kutlama . öznur hanıma teşekkurler yurekten destegi için taktir edildi helal olsun. irfan hoca takımın başında kalmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • turan yorulmaz (6 yıl önce)
    Birincilik kupasını Sivas'a kaptır ondan sonra 2.cilik kupasıyla sevin. Vah ki ne vah!..
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (6 yıl önce)
    YÜZSÜZLÜK DİZ BOYU , 4 YEMİŞSİN ŞAMPİYON OLAMAMIŞSIN "ŞAMPİYON" YAZAN T-SHORTLERLE KUTLAMA YAPIYORSUNUZ , YUH ARTIK ....
    0
    0
    Yanıtla
  • SAMET (6 yıl önce)
    boş boş konusmayın ayıptır bu takımı buraya taşıyanlar bu ekiptir isterse 10 tane yesin HANİ IYI GUNDE KÖTÜ GÜNDE SEVİYORDUNUZ NE OLDU TAKIM CIKTIMI CIKTI SIKINTI VARMI CIKMASAYDI NE OLACAKTI Bİ DİĞER TAKIMLARIN BÜTCESİNE BAKIN BİDE BİZİM TAKIMIN BÜTCESİNE BAKIN SORA KONUSUN HERKES Bİ TEKNIK ADAM OLMUŞ TOPCU OLMUS BAŞKAN OLMUŞ YORUM YAPIYOR
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (6 yıl önce)
    Şimdiden iyi kadro kurulmalı, transferi erken bitirip zamanında kampını bitirip vatandaşları stada davet etmeliler. Mevcut kadroda Ertaç,Sadık,İrfan,Azubuike,pereira dışındaki bütün emektar futbolcularımızla yollar ayrılmalıdır.Transferde de bonservisi elinde olan futbolcularla anlaşılır ise kulübümüz ekonomik olarak çok kazanca geçecektir...
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif karaca...Almanya (6 yıl önce)
    Gelecek yıl ikinci lig deyiz hiç sahaya bile çikmayın .. Bandırmaspordan 5-0 , Sivaspordan 4-0 yapan birtakımdan nebeklersin.... Sampiyon Taraftar
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut Öztürk (6 yıl önce)
    Maksut isimli kullanıcı saçma sapan yorumlarla nereye varmak istiyorsun? Malatyaspor düşmanı mısın? Bu takım Malatyaspor olmak için çıktı yola.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir profesör de sen çıktın. Kime ne anlatıyorum ki ben.
    0
    0
    Yanıtla
  • gncmlt (6 yıl önce)
    bakın pek kalabalık değil neden? takımda ruh yok mücadele yok sivasa giden onca insanı sattığı için kimsede gitmedi
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Maçtan önce tüm hazırlıklar Sivas'ın şampiyonluğuna dair hazırlanmıştı. Kimse kimseyi kandırmasın. Son maça gelindiğinde Sivas lige çıkmayı garantilemiş ise maçı bize verir diye boş hayallere kapılanlar gördü komşu Sivas'ı. Garantilemiş olsaydı bile sırf şampiyon olarak çıksın diye bizim çıkıp çıkmamamız umurlarında olmazdı bile. Herkes bunu aklına soksun. Bunlardan bize dost olmaz tırnağın varsa başını kaşıyacaksın. Önümüzdeki yıl inşallah yine bi arkadaşa bakmaya giderler de arkadaş ölmüş olur. Bir ömür o arkadaşı beklerler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Bu site herkesin erişimine açık olduğu için olumsuz yorum yapanların çoğunun Malatyalı olduğundan şüpheliyim doğrusu. Malatyalı kanı taşıyan insan her halükarda takımına destek çıkar. Hiç yenilmeden 7-8 hafta evvel şampiyonluğu garantilesek yine bişeyler bulup eleştirirdiniz kesin. Mümkünse siz desteğinizi çekin Malatyaspor dan.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa! (6 yıl önce)
    Basda.baskana yonetim kuruluna hocaya teknik Heyetine madi ve manavi destek olanlara Sampiyonlugumuz kutlu olsun emegi gecen Oyunculara tesekkur ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    İyiki çıktık süper lige. bu taraftar super lige çıkan takımı yorumlarıyla yerden yere vurmuş. Göztepe ;eskisehir çıkamıyor pes doğrusu takım kötüde taraftar çok mu iyi ?önce eskişehir göztepe gibi futboldan anlayan taraftar olacak bunu hak eden takım ortaya çıkar zaten.taraftar olarak kümeye düştük takım süper ligde
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Hakikatten malatya spor süper ligdemi kalıcı olurmu bu gidişle zor diyeceğim henüz birşey görmedikki şimdiden yorum yapmak çok yanlış olur başarılar umarım kalıcı oluruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Maksut (6 yıl önce)
    Neden "TRT spikerlerine" bu kadar tepki gösterdi ki. Kendi sahasında Manisa dan 5, Adana Demir den 4 yiyen ve gereksiz yere 3 puanını sildiren, bizden ekonomisi ve kadrosu kat kat daha fazla olan ve takımına bizim gösterdiğimiz tepkinin yine kat kat altında tepki gösteren Eskişehirsporun taraftarlarını gördükten sonra elbette “TRT spikerleri” bizim değil Eskişehirsporun Süper lige çıkmasını ister. Sen kendi çocuğunu hor görürsen "TRT spikerleri" tekmeyi vurur. Demek ki "TRT spikerleri az bile yapmış. Kendi basının şimdiye kadar ne takımı benimsemiş, ne renklerini. Yönetim ile ilgili sezon boyunca destekleyici doğru dürüst bir haber yapmamış. Bazı kesimler bataklıktaki MALATYASPORU, YENİ MALATYASPOR sayesinde kurtarmaya çalışıyor. MALATYASPORU bataklığa atanlar ile ilgili ne haber yapılıyor, nede YENİ MALATYASPORUN Süper lige çıkma başarısı. Bende önümüzde ki sezon Şampiyonlar ligine 2. olarak katılırsak sevinmeyeceğim. 1. Olarak Şampiyonlar ligine gidersek sevinirim, gidince de kupayı kazanmazsak artık takımı desteklemeyeceğim. Bende artık gerçek MALATYASPOR taraftarı olacağım.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)Maksut isimli kullanıcı yorumuna
    Sen hangi takimlisin bjk fb gs sen istanbul takımıni tutuyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen hangi dünyadasın rakiplerin beceriksizlikleri ve fikstür ün senden yana olması sampiyonluğu getirdi sen değil eskisehir seni cikardi playoff ta mac kazanamazdi bu takimmm
    0
    0
    Yanıtla
  • utku (6 yıl önce)
    Kazandığımız şampiyonluk hazım problemi yarattı. Sindirimiyoruz. Hak etmedik. Bazı maçlarda boynumuzu eğdiler. Şimdi zafer naraları atıyorlar. Bu başkan, hoca ve 9 futbolcu gitmeden hiçbir şey değişmeyecek. Şehirde şampiyonluk havası yok. Kimsenin geleceğe dair beklentisi ve inancı yok. Ve en önemlisi de başkana ve hocaya güven yok. Tüm bunlar ortadayken siyasiler, reklam yapıyorlar. Gördüklerimizin görmüyorlar. Belki de işlerine gelmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazdıkların sizin düşünceniz.Niçin düşüncenize herkesi ortak ediyorsunuz?Çok çok yazık..!
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu başkan gitsin de yerine kim gelsin, bi öneri de bulun önce. Hikmet Tanrıverdi gittikden sonra Malatyasporun ne hale geldiği ortada. Bu takımda mı öyle olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (6 yıl önce)
    Sivas B,r Arkadaşa bakıp çıkacaz dedi" Malatya ise bir çıkıp inecez" diyorlar hadi hayırlısı,
    0
    0
    Yanıtla
  • Tersi olursa utanmayacakmısınız?Bu karamsarlık iç dünyanıza hakim olmuş.Doktora gitseniz iyi olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin (6 yıl önce)
    ŞU YORUMLARA BAKIYORUMDA HİÇ BİŞEYİN MUTLU ETMEDİĞİ BİR DÜNYA İNSAN VAR. TAKIM ÖYLE YADA BÖYLE ÇIKMIŞ ŞİMDİDEN GELECEK SENE DÜŞECEK İLK TAKIM BİZİZ FALAN BU NASIL Bİ KAFA ANLAYAMIYORUM. TAKIM ÇIKMIŞKEN BU LAFLARI EDENLER ESKİŞEHİRİN YERİNDE OLSAK STADI YAKARDI. HER MAÇI KAZANAN TAKIM YOK DÜNYADA ÖNEMLİ OLAN ÇIKMAKTI ODA OLDU FELAKET TELLALLIĞI İÇİN AZ BEKLEYİN BARİ YENİ SEZON BAŞLASIN.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)hüseyin isimli kullanıcı yorumuna
    Katılıyorum ;eskişehir göztepe buralar futbol şehri sevgileri destekleriyle biz avrupa sampiyonu olsak bu taraftar yine elestirir çünkü muhalefet bu taraftarin kanında var.taraftar küme düştü.takımımiz süper ligde hayırlı olsun.gerçek Malatyasporlu taraftarlara selam olsun.MALATYASPOR u elestirenler istanbul takımını tutanlardir
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (6 yıl önce)
    Yav otobüsün üstünde Malatya spora hiç yardımı olmayıp ,son Sivas maçına Sivas a giderek ,sanki Malatya spora destek verirmisin gibi görüntü yapan show yapan tso başkanı neden yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    Malatyasporun sivas hezimeti ileride süper ligdeki akıbeti hakkında bazı ipuçları veriyor. Ayrıca malatyaya bir çivi çakmayıp şampiyonluk ta zerrece katkısı olmayanların, otobüsün üstüne çıkıp show yapması insanı çileden çıkarıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (6 yıl önce)
    Malatya ya şehit acısı düştüğü bu günde bu kutlamayı şiddetle kınıyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (6 yıl önce)
    beyler bana kızmayın ama, buruk bir şekilde süper lige çıktık. 11 sene önce şampiyon olduğumuzda, futbolcuları kucakladım, onlara sarıldım, onları öpmeye doyamadım. bugünkü kutlamaya gitmek hiç içimden gelmedi. ayaklarım gitmedi oraya. üç veya dört futbolcu hariç hiç birini gözüm görmek istemiyor. elimde değil ne yapayım. çünkü biz taraftarları çok üzdüler. çoğu maçta aslanlar gibi oynamadılar. umarım anladınız beni.
    0
    0
    Yanıtla
  • Naysi (6 yıl önce)
    Ben sivasa maça gittim atmosfer guzel maç başlamadan sivas taraftarı yolda gorenler hep tokalasım hos geldiniz dedi. Col guzeldi taki bizim malatyayı sivasa rezil eden taraftar tayfası gelene kadar sevgili malatyaspor amigosu saygı durusu esnasında sivas halkı ve malatya taraftarının yarısı saygı durusundayken sen kalkmış stadyumda malatya malatya diye taraftarı kalyona getiriyosun malatyanın adını ne diye lekeliyosun kardesım saygı durusunda bekle bari. Artın sen sivasa gitmişsin adam bi saygınlığıı gosterir malatyaya yakışanı yapar. Bu durumu hiç yakıştıramadım. Saygılar..
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (6 yıl önce)
    Ligin son haftasında Sivas'a farklı yenilmiş ve rezil olmuşsun.Birde kutlama yapıyorsun.Yapılanlar sadece şov ve siyasi malzeme.Bolu maçından sonra şampiyon olduk diye havalara zıplalayanlar.Bolu'yu yada daha önce maçlardan birini kazansaydın iş Sivas maçına kalmadan şampiyon olmuştun.Bence bu kutlama gereksiz.Lig ikinciliğinin kutlaması olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • O zaman sen gel hem başkan ol hem hoca ol hem de siyaset yap bu yorumlarada gerek kalmaz malatya bu dar kafalılar yüzünde ilerlemiyor bütçeye bak büyük başarı birileri sahip çıkıyor olmuyor sahip çıkmıyon sahipsiz malatya oluyor ben bu malatyalılarda bişey anlamış değilim
    0
    0
    Yanıtla
  • Semih (6 yıl önce)
    Aynen azubuke ve bir iki oyuncu hariç hepsi gitmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (6 yıl önce)
    Evet Malatyaspor taraftarı şunu herkes bilsinki cumartesi günü bir tiyatro vardı bir karşılıklı anlaşma federasyon başkanı 1 olan takımın Sivas olmasını istedi ve bunu Malatyaspor yönetimi de kırmadı ve yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkıldı ve malum hüsran sonuç. Ve Sivas'ın kupasını Demirören verirken bugünkü bizim kupayı vermeye gelmeyi bile tenezzül etmedi amatör Branşlar sorumlu yönetici geldi verdi bu şunu anlatıyor bizi amatör bir kulüp olarak görüyorlar ve buna bizim yönetici büyüklerimiz de yardımcı oldular .kendi kendini itibarsızlaştirmak denen şey bu olsa gerek.Bu benim yıllarca futbolun içinden biri olarak tahmin etmem.Yazıklar olsun bize kupa vermek için as bakanlardan birini dahi göndermeyen federasyon önümüzdeki sene düşen takım olarak yazmıştır emin olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ankaralı (6 yıl önce)Ramazan isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya ya hayırlı olsun senin de gözün aydın on yargılı insan
    0
    0
    Yanıtla
  • Gurbet (6 yıl önce)
    Ben anlamakta gucluk cekiyorum.super lige ciktin eyvallah sevinin birsey demem.ama ligin 20 kusur haftasini domine edip lider bitirmissin ve son mac beraberlik yeterken 4 tane yemissin o tane atmissin lige veda eden takima 5 0 yenilmissin sampiyon olamamissin biraz utanin.tarih sampiyonu yaziyor ikinciyi degil o seyirciyedemi acimadiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Sivas rezaletinden sonra neyin kutlaması bu irfan buz ve 3-4 futbolcu dışında hepsi gitmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Ankaralı (6 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Gel transferleri sen yap çok bilmiş
    0
    0
    Yanıtla