SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS İlk Futbolcu Transferini Yaptı

0
Güncellendi - 2017-06-07 22:58:49
EYMS İlk Futbolcu Transferini Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor ilk transferini gerçekleştirdi. Sarı siyahlılar, Fransa Strasbourg takımından Fas Milli Takım oyuncusu Khalid Boutaib ile iki yıllık anlaşma sağladı.

TFF 1. Lig’den Süper Lig’e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor, transfer çalışmalarına hız verirken, ilk anlaşmasını yaptı. Sarı siyahlılar, Faslı forvet Khalid Boutaib ile iki yıllık anlaşma sağladı.

30 yaşında 1,90 metre boyundaki santrafor, Istres Football Club, RC Strasbourg Alsace ve Ajaccio takımlarının formalarını giydi.

Boutaib, RC Strasbourg Alsace takımında 36 karşılaşmada 20 gol kaydederken, 5’te asist yaptı. Ajaccio takımında 63 karşılaşmada forma giyen Faslı forvet, 16 gol kaydederken, 4’te asist yaptı.

Fransa Ligue 1’de 31 karşılaşmada 6 gol atan, 1’de asist yapan Khalid Boutaib, Ligue 2’de ise 62 karşılaşmada 26 gol kaydederken, 8’de asist yaptı.

AÇIKLAMA SOSYAL MEDYADAN YAPILDI

Khalid Boutaib, Fas Milli Takımıyla çıktığı 7 karşılaşmada 2 gol atma başarısı gösterdi.

Evkur Yeni Malatyaspor Kulubü’nün resmi twitter adresinden yapılan açıklamaya göre; Fransa Strasbourg takımından Fas Milli Takım oyuncusu Khalid Boutaib ile 2 yıllık anlaşma sağlandı.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Fransa Strasbourg takımından Fas Milli Takım oyuncusu Khalid Boutaib ile iki yıllık anlaşma sağlanmıştır kulübümüze hayırlı olsun.”

Evkur Yeni Malatyaspor’un kulüp basın sözcüsü Erdal Gündüz, transfer çalışmaları kapsamında Fransa Strasbourg takımından Fas Milli Takım oyuncusu forvet Khalid Boutaib ile anlaştıklarını kaydetti.

Gündüz, Boutaib ile iki yıllık sözleşme imzaladıklarını belirterek, transfer çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

29 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin TAŞAN (6 yıl önce)
    Takım Süper Ligde; Sözleşme otel odasında kanepelerde imzalatılıyor.Geçen senede başkanın kafeteryasında çekiliyordu.Böyle bir manzara 2. lig takımlarında bile olamaz..Perşembenin gelişi çarşambadan hesabı..
    0
    0
    Yanıtla
  • burak inan (6 yıl önce)
    kurumsallığın dibine vurmuşuz yine :)
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    Müthiş kafa golleri var.isteyen you tube dan izlesin
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    Adam ;gol makinası deyipte ,tost makinası çıkmaz inşallah. yırtcı bir forvet gibi gözüküyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • yikamaci ahmet bey (6 yıl önce)
    Teknik direktör nerde yaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Öğrenci yurdunda lys tercihi mi yapıyor arkadaş? Geçen sene de bayram bektaş'a sözleşme yerine telefon faturasına imza attırılmıştı. Malatya'ya yakışmıyor bu görüntüler başkanım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şenol (6 yıl önce)
    Fransa 2. liginde 31 maçta 6 gol atan bir adamı forvet diye mi aldınız? Yazık ki ne yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (6 yıl önce)
    Yine plansız programsız transferler. İşte böyle yapılan transferler yüzünden kaç yıllık Malatya spor klübü kapandı. Ancak ders alan yok. Hep aynı terane. Profesyonellik yok. Futbolculardan önce teknik direktör gerekli. Nasıl bir sistem oynatacağı önemli. Hangi mevkilere hangi adamları alacağı önemli. Takımı tanıması önemli. NERDEEEEE. BU MALATYA SÜPERLİGDE İŞ YAPMAZ. ASANSÖR TAKIM OLUR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Baybars (6 yıl önce)
    Çok gol atacak bu adam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mltyli (6 yıl önce)
    Hayirli olsun iyi analiz olmus fransa alt ligde 20 gol barajina ulasmis ligi sampiyon olarak tamamlamis takim forveti fransa alt ligi az gol cok beraberlik cikan ligdir bizim super ligde is yapar .
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (6 yıl önce)
    Ortada Hoca yok futbolcu alıyorlar..gelen hoca ya begenmezse ne olacak..kulağımızı tersten göstermeyelim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    İstatistiklikleri güzel inşallah takıma faydalı olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (6 yıl önce)
    Güzel transfer.Devamını bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Basari getirecek tecrubeli bir forvet tabi yetmez 2 forvet daha alinmali iyi bir sağ açık iyi bir sol açık şart pereria ve azubuike hariç takimda oynayacak adam yok iyi ve nokta transferler şart
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun iyi forvet hem ayak iyi hem hava hakimiyeti iyi süper lige renk katacaktır, buna top taşıyacak iki tane sağ sol milli takım kanatı lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan çağlar (6 yıl önce)
    Bu futbolcuyu geçen sezon istemişlerdi alamadılar demekki takip edilip beğenilen bir oyuncu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz yavrukurt (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali kaya (6 yıl önce)
    Demekki irfan buz gitmemiş tatilde transfer yapiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Bedirhan (6 yıl önce)
    İrfan Buz hocanın ara transferde istediği iki isimden biriydi, İrfan hocayı gönderdiler ama transfer listesindeki isimlerinie takip edip alıyor yönetim. Yetersiz bulduğu hocanın düşündüğü oyuncalarıda almak entresan, şimdi bazıları diyecek böyle şey olurmu, birnci isim Fabian Klos Bielfeld oynuyordu, ikinci Khalid.
    0
    0
    Yanıtla
  • Irfan44 (6 yıl önce)
    Strasbourg 37 maç 21 gol 34 maç 20 gol maçlarına baktım gollerinin çoğu kafa ile hava hakimiyeti çok iyi inşallah faydali olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet m. (6 yıl önce)
    Fransa 2. Ligde geride kalan sezonda 20 gol atarak oynadığı maç başına 0.59 gol atma becerisi göstermiş. Ligi Şapmiyon tamamlayan bir ekibin en golcü futbolcusu takımının ligde attığı gollerin neredeyse 3 de 1 ne attığı gollerle katkı sağlamış. Son 3 sezoda 99 lig maçında 37 kez fileleri havalandırmış. Hava toplarını almada başarılı ve etkili bir forvet. HAYIRLI OLSUN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya spor (6 yıl önce)
    Pansiyon da çekilmiş gibi resim valla ancak iyi bir yatırım
    0
    0
    Yanıtla
  • Ya ne adamsın haykırdım ????
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (6 yıl önce)
    Umarım futbolcu da fotoğraf ve haberin verilişi kadar amatör degildir.(haberin verilişi derken malatyahaber'i değil böyle bir fotoğrafı servis edenleri kast ediyorum)
    0
    0
    Yanıtla
  • Lütfü (6 yıl önce)Emrah isimli kullanıcı yorumuna
    Maşallah ne cevherler var.Henüz keşfedilmemiş.Fotoğrafa bakarak futbolcunun kalitesi ile yorum yapana da Dünyada herhalde ilk kez rastlıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Iyi oku futbolcuya mi yorum yapılmış transferin veriliş şekline mi.
    0
    0
    Yanıtla
  • lütfü bey kardeşim transferin ismini sosyal medyadan takip edersen başkaları hakkında gereksiz konuşmana gerek kalmaz. sadece senin gibi fotoğrafa bakıp yorum yapmamışlardır heralde
    0
    0
    Yanıtla
  • Lütfü bey bizim seyirci herşeyi bilir ya da bildiğini zanneder. .Messide o fotoğrafta olsa ona da bir kulp takarlar emin olun...
    0
    0
    Yanıtla