SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS İlk Yarıyı 2. Sırada Tamamladı

0
Güncellendi - 2016-12-25 15:25:27
EYMS İlk Yarıyı 2. Sırada Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de 16 maçlık ilk yarıyı galibiyetle tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor, devre arasına 30 puanla ikinci sırada girdi.

Sezona şampiyonluk parolasıyla giren sarı kırmızılılar, 11’inci haftadan sonra aldığı kötü sonuçların ardından liderliği devretmişti. İlk yarının son haftasında deplasmanda Boluspor ile karşı karşıya gelen Evkur Yeni Malatyaspor, rakibini 5-1 yenerek, hem beş haftalık kötü gidişi durdurdu hem de devre arasına moralli girdi.

BEŞ HAFTA SONRA FARKLI GALİBİYET

Lig’de 11’nci haftada başlayan düşüşü durduramayan Evkur Yeni Malatyaspor, o süreçte 3 mağlubiyet, 2 beraberlik alarak sadece 2 puan toplayabildi. Zirvede rakipleriyle arasındaki puan farkını açma fırsatını değerlendiremeyen sarı kırmızılılar, ilk yarının son haftasında konuk olduğu Boluspor’a patladı. Evkur Yeni Malatyaspor, kendisi gibi şampiyonluk mücadelesi veren Boluspor’u Eren Tozlu (3), İrfan Başaran ve Micheal Pereira’nın golleriyle 5-1 yenerek, devre arasına galibiyetle girmeyi başardı.

Ligde beş haftalık aradan sonra galibiyetle tanışan sarı kırmızılılar, ligin ilk yarısını 30 puanla ikinci sırada tamamladı.

Evkur Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısında oynadığı 16 karşılaşmada 9 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. Sarı kırmızılılar, 16 maçta 25 gol kaydederken, kalesinde ise 16 gol gördü.

İKİNCİ YARI YARIŞ KIZIŞACAK

TFF 1. Lig’de ikinci yarı şampiyonluk yarışı daha da kızışacak.

Liderliği Evkur Yeni Malatyaspor’dan devralan Göztepe, ligin ilk yarısını 31 puanla zirvede tamamladı. Sarı kırmızılılar, 16 haftalık süreçte 9 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı.

Evkur Yeni Malatyaspor’un hemen arkasında yer alan Eskişehirspor, 3 puanı silinmesine rağmen ilk yarıda 28 puan topladı ve gol averajıyla üçüncü sıraya yerleşti. Kırmızı siyahlılar, 9 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı.

Ligde sonradan çıkış yakalayan Sivasspor’da, ilk yarının son haftasında sahasında Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldı ve ilk yarıyı 28 puanda tamamladı. Yiğidolar, ilk yarıda 8 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı.

İlk yarının son haftasında Evkur Yeni Malatyaspor karşısında dağılan Boluspor ise 26 puanla beşinci sırada bulunuyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Arif Karaca / Almanya (7 yıl önce)
    Iste malatya bu irfan buz , teknik heyeti , futbolcular fircayi yiyince nasil oynuyor iste böyle Bolu maci gibi 1-5 olay bu Abiniz kurban siz!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    37 puanla lider olmak varken 30 puanla ikinci sırada kaldık. Giresun ve adana demir beraberlikleri ve Bandırma mağlubiyeti bizi yaraladı.
    0
    0
    Yanıtla