SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İrfan Buz Benim Hakkımı Ödemedi"

0
Güncellendi - 2018-04-18 18:26:38
A- A+ PAYLAŞ

Şampiyonluk priminin zamanında ödenmemesi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurarak Evkur Yeni Malatyaspor’u şikayet eden Teknik Direktör İrfan Buz’a sarı-kırmızılı kulüp tarafından ödeme yapıldığı bildirildi.

Teknik Direktör İrfan Buz, eski kulübü Evkur Yeni Malatyaspor’dan alacağı şampiyonluk priminin zamanında ödenmemesi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda bulunmuştu.

Buz’un kendisine sunulan borcun 800 bin TL’sinin peşin, kalan iki yüz bin TL’sinin ise çek olarak ödenmesi teklifine olumsuz yanıt vermesi ve paranın yasal faizine kadar tazmin edilmesi için TFF’ye başvurması üzerine Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü'nün tecrübeli teknik adama 1 milyon 80 bin TL ödeme yaptığı belirtildi. Buz’a ödemenin peşin olarak yapıldığı öğrenildi.

Buz’a ödemenin yapılmasının ardından TFF’deki başvuru otomatikman kalkarken, kulübün ulusal lisans almasının önünün açıldığı bildirildi.

Bu arada İrfan Buz’un Evkur Yeni Malatyaspor’u çalıştırdığı dönemde teknik ekibinde 1. yardımcı olarak görev yapan Zafer Hızarcı, alınan şampiyonluk priminde kendisinin hakkının da bulunmasına rağmen bunun İrfan Buz tarafından ödenmediğini söyledi.

Hızarcı, yaptığı açıklamada Evkur Yeni Malatyaspor’da çalıştıkları dönemde şampiyon olunması halinde ödenecek prim rakamının toplu olarak İrfan Buz’un sözleşmesine dahil edildiğini, ancak Buz’un bu parayı ödemediğini ifade etti.

“Hakkım olan parayı ne yazık ki ödemedi” 

Evkur Yeni Malatyaspor’u çok sevdiğini ve tüm haklarını helal ettiğini belirten Hızarcı, “Ben Malatya’da çok güzel günler yaşadım. Bugün Balıkesirspor’da da olsak, gönlümüz her zaman oradadır. Şunu net bir şekilde söylemek isterim ki, o takımın şampiyon olmasında benim katkım ve emeğim büyüktü. Bunu kulüp çalışanları da yönetim de çok iyi biliyor. O dönem şampiyonluk primleri tek sözleşmeye geçirildi ve İrfan Hoca’ya ödendi. Bugün hakkım olan para ne yazık ki ödenmiyor. Ama ben hakkımı sonuna kadar arayacağım. Malatya’ya ne hakkım geçti ise helal olsun. Sonuçta orada para kazandık. Oradaki dostlarıma, sevenlerime sevgi ve saygılarımı iletiyorum” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • ibrahiM44 (5 yıl önce)
    İrfan hoca çıkardı kaymağını yönetim yedi ;adami istemediler oda hakkını almış ;sözleşmede varsa oda şikayet etsin irfan hocadan alsın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahir (5 yıl önce)
    Kesinlikle kabahatli olan yine i$ bilmez yönetimdir zaten bu kafadaki yönetimde bu yıl bu takımı düşüremedi kesin seneye yolcu
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (5 yıl önce)
    Bu ayıp irfan buzun. 1 yılda kim bir milyon tl kazanmış bu terbiyesizliktir parasını tamamını almış şimdide gecikme faizinin peşine düşmüş... Malatyaspora göreve gelmeden önce kim tanıyordu irfan efendiyi Malatyasporumuz sayesinde isim yaptı Türkiyede tanındı şimdi bu yaptığına bakın hele..... bunun tek kelime ile karşılığı nankörlüktür...
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (5 yıl önce)
    Efsane malatyaspordan farkı yok bu takiminda niye mi bi malatyasporun gecmişini araştırın görürsünüz. Kulupte calisan personelin parasini vermezsen futbolcunun otobüsü sürenin teknik direktörün yani anlayacaginiz bu kulupte a dan z ye kadar herkesin emegini vermezsen sonuc batarsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekliali (5 yıl önce)
    Biz geçen sene şampiyon olamadıkki.Ligi ikinci bitirerek süper lige yükseldik.İrfan hoca hangi şampiyonluk piriminden bahsediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kodalmm (5 yıl önce)
    Hızarcı'nin söylediklerini iyi okursan İrfan BUZ ödemedi diyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Bu ayıp yönetimin.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan hocanı hakkın verin
    0
    0
    Yanıtla