SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS İstanbul Serisini Sürdürmek İstiyor

0
Güncellendi - 2017-03-11 20:29:36
EYMS İstanbul Serisini Sürdürmek İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de 23 haftada 44 puan toplayan ve liderlik koltuğunda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor, bugün Şanlıurfaspor ile oynayacağı karşılaşmayı kazanıp, hem İstanbul’daki galibiyet serisini hem de ligdeki liderliğini sürdürmek istiyor.

Ligde son iki iç saha maçını İstanbul’da oynayan sarı kırmızılar, İstanbul’daki üçüncü maçını Şanlıurfaspor ile bugün 18.30’da Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir’in sahası 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynayacak. Sarı kırmızılılar zorlu maçtan 3 puanla ayrılıp, haftayı lider tamamlamanın hesaplarını yapıyor.

İSTANBUL’DA MAÇ KAYBETMİYORLAR

TFF 1. Ligde 23 hafta sonunda 44 puanla zirvede yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, Malatya’dan sonra İstanbul’da da başarılı sonuçlar alıyor.

Malatya İnönü Stadı’nın zemininin iyi olmaması ve TFF yetkililerinin ‘maç oynanamaz’ raporu sonrası iç saha maçlarını İstanbul’a alan Evkur Yeni Malatyaspor, İstanbul’da aldığı iyi sonuçlarla liderliğini sürdürmesini bildi.

Sarı kırmızılılar, ligin 20’nci haftasında İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena’da Denizlispor ile oynadığı karşılaşmayı 3-1 kazanmayı başardı. Ligin 22’nci haftasında İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena’da bu kez Altınordu’yu ağırlayan sarı kırmızılılar, mücadeleyi 2-0 kazanmasını bildi.

İstanbul’da şuana kadar oynadığı iki karşılaşmayı da kazanan Malatya ekibi, İstanbul’daki üçüncü Şanlıurfaspor ile oynayacak.

23 HAFTADA 44 PUAN TOPLADILAR

Sarı kırmızılılar ligde geride kalan 23 hafta sonunda 13 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyet alarak, 44 puan topladı.

23 haftalık bölümde rakip ağları 12 kez havalandıran sarı kırmızılılar, kalelerinde ise 24 gol gördü.

Evkur Yeni Malatyaspor, 23 hafta geride kalırken, sahasında 12 karşılaşma oynadı. 12 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, 27 puan topladı ve iç sahada en fazla puan toplayan takım oldu.

Malatya ekibi, deplasmanda ise 11 maç oynadı. Bu maçlarda 5 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyet alan Evkur Yeni Malatyaspor, 17 puan topladı.

Sarı kırmızılılar, şuana kadar iki iç saha maçını İstanbul’da oynadı. Malatya ekibi, bu iki maçtan da galibiyetle ayrıldı.

ŞANLIURFASPOR TEHLİKE BÖLGESİ’NDEN UZAKLAŞMAK İSTİYOR

TFF 1. Lig’de sıkıntılı günler geçiren takımlardan olan Şanlıurfaspor için Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşması büyük önem taşıyor. Güneydoğu Anadolu temsilcisi, lider karşısında puan ya da puanlar alıp, bir an önce tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor.

Ligde geride kalan 23 hafta sonunda 5 galibiyet, 8 beraberlik, 10 mağlubiyet alan Şanlıurfaspor, 23 puanla 13’ncü sırada bulunuyor.

Şanlıurfaspor, deplasmanda şuana kadar oynadığı 11 karşılaşmada galibiyet yüzü göremedi. Güneydoğu Anadolu temsilcisi, 11 maçta 4 beraberlik, 7 mağlubiyet ile 4 puan toplayabildi.

BİLET SATIŞI STAD GİŞESİNDE..

Bu arada Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Şanlıurfaspor maçında taraftarın desteğinin önemli olduğunu ve stadı doldurmalarını beklediklerini belirterek, “Başakşehir Stadı 17 bin kişilik bir stat. Oynayacağımız maçta tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. Cumartesi günü oynayacağımız maçta taraftarlarımızın da desteğiyle iyi bir sonuç almak istiyoruz. Taraftarlarımızın bu maçta takımımızın yanında olmasını bekliyoruz. Takımımızı desteklesinler. En büyük gücümüz dediğimiz Malatyaspor taraftarlarıyla inşallah üç puanı alırız. İstanbul’daki taraftarlarımız için Cuma günü saat: 22.00’ye kadar Passolig kart basımı olacak ve aynı zamanda bilet satışı da yapılacak. Ancak Cumartesi günü maç saatine kadar sadece bilet satışı olacak.” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • CEVDET (7 yıl önce)
    Bu sene o sene inşallah Allahınıza kurban
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (7 yıl önce)
    23.Hafta da ( Elazığ ne Haber) 44 puanla 1.Lig tamam hedefte Şampiyonluk ve Süper Lig var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Michail (7 yıl önce)
    Bizleri utandirma malatyam bu haftada yüzümüzü güldür. Bizler ne olursa olsun inandik sizlere sizlerde bizlere inanin lig sonunda malatya ailesi olarak hep beraber sevinelim ayite bugun ortaligi yikar. Dialiba ya diyecek yok irfan da öyle sadik da oyle hepsi de iyi ama daha iyi olmalilar hepinizi seviyoruz. Irfan hocam bu takimi bu macta korkak oynatma ne olursun her hafta tv nin başında hop oturup hop kalkiyoz yüregimiz dayanmiyor walla Başarılar malatyam
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Isallah,uc,puanla,malatyaya,doneceksiniz,cunku Sizlerde,bu,guc,var,sizlere,her,zaman,guvendik Guvenmeyde,devam,edeceyiz
    0
    0
    Yanıtla