SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS İzmir'de Yarı Final Vizesi Peşinde

0
Güncellendi - 2019-02-27 02:21:14
EYMS İzmir'de Yarı Final Vizesi Peşinde
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Çarşamba akşamı deplasmanda İzmir ekibi Göztepe ile karşılaşacak. İlk maçı sahasında 1-0 kazanan sarı kırmızılılar, İzmir deplasmanında da galibiyet alarak, adını yarı finale yazdırmak istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda finali hedefleyen Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında bu akşam Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Saat 20.00'da Bornova Stadı'nda oynayacak.

Evkur Yeni Malatyaspor, çeyrek final birinci maçında Göztepe'yi sahasında Barış Alıcı'nın kaydettiği golle 1-0 mağlup etmişti.

EVKUR YENİ MALATYASPOR AVANTAJLI ÇIKIYOR

Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’na 4.Tur’da dahil oldu. Sarı kırmızılılar, 4.Tur’da tek maç elem usulüne göre oynanan karşılaşmada, Kırklarelispor’u Danijel Aleksic’in kaydettiği golle 1-0 mağlup etti ve adını 5.Tur’a yazdırdı.

Sarı kırmızılılar, 5.Tur’da ise Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Çift maç eleme usulüne göre oynanan mücadelenin ilk ayağı Malatya’daydı. Evkur Yeni Malatyaspor, sahasındaki ilk maçı Khalid Boutaib ve Eren Tozlu’nun golleriyle 2-0 kazanarak, rövanşa avantajlı çıktı. Sarı kırmızılılar, ikinci maçta ise Ankara deplasmanında Ahmet Ildız ve Eren Tozlu’nun golleriyle rakibini 2-0 mağlup ederek, son 16 takım içerisine kalmayı başardı.

Son 16 Tur'unda Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile eşleşen Evkur Yeni Malatyaspor, rakibini ilk maçta 3-2, ikinci maçta ise 2-1 yenerek, çeyrek finale adını yazdırdı.

Sarı kırmızılılar, çeyrek finalde ise İzmir ekibi Göztepe ile eşleşti. Evkur Yeni Malatyaspor, Göztepe'yi Barış Alıcı'nın kaydettiği golle 1-0 yenerek, rövanş maçı öncesi avantaj elde etti.

GÖZTEPE ÇEYREK FİNALE NASIL GELDİ?

İzmir ekibi Göztepe ise Ziraat Türkiye Kupası'na 5.Tur'da başladı. İzmir ekibi, 5.Tur'da Nazilli Belediyespor ile eşleşti. İlk karşılaşmayı deplasmanda 3-0 kazanan Göztepe, ikinci maçtan da 2-1 üstün ayrıldı ve son 16 Tur'una kaldı.

Göztepe, son 16 Tur'unda ise Antalyaspor ile eşleşti. İlk maç Antalya Stadyumu'nda oynandı ve 3-3'lük eşitlikle sonuçlandı. İzmir ekibi, ikinci maçta Antalyaspor'u sahasında 3-0 mağlup ederek, çeyrek finale kaldı.

Göztepe, çeyrek final ilk maçında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Göztepe, evindeki maçtan iyi bir sonuçla ayrılıp, yarı finale kalmak istiyor.

EYMS İLE GÖZTEPE'NİN 11'İNCİ RANDEVUSU

Evkur Yeni Malatyaspor ile Göztepe, daha önce 10 kez karşı karşıya gelirken, yarın akşam oynanacak olan karşılaşma iki ekibin 11'inci randevusu olacak.

İki takım daha önce oynadığı 10 karşılaşmada Evkur Yeni Malatyaspor 4, Göztepe ise 4 galibiyet alırken, 2 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

Evkur Yeni Malatyaspor ile Göztepe ilk olarak 2.Lig'de karşı karşıya geldi. 2014 yılında İzmir'de oynanan karşılaşma 1-1 sonuçlandı. İki takım daha sonra Spor Toto 1.Lig'de karşı karşıya geldi. 2015-2016 sezonunun ilk yarısında Malatya'da oynanan karşılaşmayı 3-1 kazanan Göztepe, ikinci yarıda sahasındaki mücadeleden de 3-1 üstün ayrıldı.

İki ekip, Spor Toto 1.Lig'de 2016-2017 sezonunda bir kez daha karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında İzmir'de oynanan karşılaşmayı Göztepe 2-0 kazanırken, ikinci yarı Malatya'da oynanan karşılaşma 1-0 Evkur Yeni Malatyaspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı.

İki takım daha sonra Spor Toto Süper Lig'de karşılaştı. Geçen sezonun ilk yarısında Malatya'da oynanan karşılaşma 3-2 Göztepe'nin üstünlüğüyle sonuçlanırken, ikinci yarı İzmir'de oynanan maç 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Bu sezon Süper Lig'de ilk yarı İzmir'de oynanan karşılaşmayı 3-1 kazanan Evkur Yeni Malatyaspor, ikinci yarının ilk haftasında Malatya'da oynanan karşılaşmayı ise 3-2 üstün tamamladı.

İki takım bu kez Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final'inde eşleşti. 6 Şubat'ta Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Evkur Yeni Malatyaspor, 44'üncü dakikada Barış Alıcı'nın golüyle 1-0 kazandı.

İLK YARI FİNALİST ÜMRANİYESPOR..

Bu arada, Salı gecesi İstanbul'da Ümraniyespor ile Trabzonspor arasında oynanan çeyrek final rövanş maçında, rakibini 3-1 mağlup eden Ümraniyespor yarı finale kalan ilk takım oldu. Trabzon'da oynanan ilk maç 0-0 sonuçlanmıştı.

Çeyrek finalin rövanş maçlarında Çarşamba günü Hatay'da Hatayspor- Galatasaray, İzmir'de Göztepe- Evkur Yeni Malatyaspor, Perşembe günü ise Kasımpaşa- Akhisarspor karşı karşıya gelecekler.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Tarkan (5 yıl önce)
    Malatya yarı finale çıkarsa rakip g saray olur
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Açıkçası ben bu rövanş maçından endişeliyim.İnşallah dirilişin ilk maçı olur.takımın genel durumuna bakılınca işimiz hiç de kolay değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    malatyspor ümraniye ile eşleşecek turu geçerse.geçer çünki,göztepeyi geçmek kolay hatta u21 deki oyuncular bile oynasa geçerler.Hoca bu maçı alın artık.Sakat veya eksik oyuncu çok demeyin.tamer tuna ısınana kadar işi bitirin.Başka çare yok.korkmadan oynayın ve 2-0 dan sonra sadece top çevirin.savunmaya geçmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Sizlere.guveniyoruz.isallah.goztepeyi.ellersiniz. Yolunuz.acik.olsun.basarilar
    0
    0
    Yanıtla