SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Kampına G.Saraylı Futbolculardan Ziyaret

0
Güncellendi - 2018-01-08 16:32:27
EYMS Kampına G.Saraylı Futbolculardan Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Galatasaraylı oyuncular, EYMS kampını ziyaret etti

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un antrenman sonrası sürpriz ziyaretçileri vardı. Galatasaraylı oyuncular Gomis, Belhanda, Denayer, Ndiaye ve Feghouli Evkur Yeni Malatyasporun tecrübeli sol beki Aly Cissokho'yu ziyaret etti.

Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kaplanlarla Aslanlar aynı otelde. Antrenman sonrası Evkur Yeni Malatyaspor’umuzun antrenman sahasına gelen Galatasaray’ın başarılı oyuncuları Gomis, Belhanda, Denayer, Ndiaye ve Feghouli, oyuncumuz Aly Cissoko’yu ziyaret etti.

Bir süre antrenman sahasında bekleyen Galatasaray’ın futbolcuları, oyuncumuz Aly Cissokho'ya ve takımımıza başarılar diledi" ifadelerine yer verildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Transferler (6 yıl önce)
    Hazır gs ayağımıza gelmişken ordan emrah başsan ve sinan gümüş'ü kiralayın başkan!
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (6 yıl önce)
    belkide yendiniz tudor gitti teşekküre gelmişlerdir :) gs instagram hesabından sen ne güzel takımsın demiş Yeni Malatyasporumuzun logosu ile :) Şaka bi yana futbolcuların hepsi zaten arkadaş. saha içinde rakipler saha dışında beraberler genelde. Taraftarlar holiganlık yapar futbolcular pek yapmaz kanka çoğu
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr cengiz (6 yıl önce)
    Başlığı okuyunca birara utandim bizim baskan gs takimindan topcu transfer ediyor da biz hala memnun degiliz diye..lakin okuyunca tam bizim yonetime uygunmus hadise...anca ziyarete gelirler boyle üst seviye topcular:)) biz gelecege yatirim yapıp alt liglerden aliriz anca...erol hoca israrla tecrubeli direk katki yapacak topcu lazim acill diye feryad etsin bizim yonetim gelecege yatirim yapsin..zaten gelecekde muhtemelen alt liglerde oynayacagimiz icin aslinda baskanin vizyonuna uygun transfer politikasi var da biz anlamiyoruz:))
    0
    0
    Yanıtla