SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Kampında Adem Büyük Şoku!

0
Güncellendi - 2018-07-08 00:03:42
YMS Kampında Adem Büyük Şoku!
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da takımın tecrübeli oyuncusu Adem Büyük’ün kaburgası kırıldı.

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu Termal’de sürdüren Yeni Malatyaspor’da Adem Büyük şoku yaşanıyor. Antrenmanda göğsünün üzerine düşen Adem Büyük’ün kaburgasının kırıldığı bildirildi.

Yeni Malatyaspor’un sportif direktörü Ali Ravcı, Bolu kampında talihsiz bir sakatlık yaşadıklarını ifade ederek, “Adem antrenmanın bir bölümünde göğüs kafesinin üzerine düştü. Yapılan tetkikte ufak bir kırık tespit edildi. 3 ila 6 hafta arası bizimle olmayacak. Dinlenmesi gerekiyor. Ani hareketler yapmayacak, bekleyecek. Bizimle birlikte kampta bulunuyor” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Çok geçmiş olsun kaptan,inşallah kısa zamanda iyileşirsin.......
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Gecmis olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ (5 yıl önce)
    bazıları kanının son damlasına kadar koşarak oynuyor fakat sonuç sıfır; lakin adem iki pasla iki çalımla oyunu domine edebiliyor.kıymetli bir ayak.dikkat etmesi lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (5 yıl önce)
    Geçmiş olsun yürekli adam.Sen Y.Malatyaspor a çok lazımsın.Allah şifalar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • suat dayı (5 yıl önce)
    adem yeğenime çok geçmiş olsun diyorum. bize çok lazımsın bir an önce sahalara dönmeni beklliyoruz. gözlerinden öpüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayaz (5 yıl önce)
    Adam maçta yuruyerek oynuyor antrenmanda kaburgasi kiriliyor enteresan
    0
    0
    Yanıtla
  • Buna çok güldüm adamın yürümesi bile yetiyor aynen katılıyorum kasimpasadaki adem nere Malatya daki nere çok fark var takimda yürümeyen kim varki bu yıl bu kafayla işi çok zor kulüp ün
    0
    0
    Yanıtla