SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Kasımpaşa İle İlk Kez Karşılaşacak

0
Güncellendi - 2017-09-10 01:16:20
EYMS Kasımpaşa İle İlk Kez Karşılaşacak
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 4’üncü haftasında Kasımpaşa ile Evkur Yeni Malatyaspor, 11 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00'de İstanbul’da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Süper Ligin 4’üncü haftasında İstanbul ekibi Kasımpaşa, ligin yeni ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’u sahasında konuk edecek. 4’er puana sahip iki takımın mücadelesinde Kasımpaşa iç sahada, Evkur Yeni Malatyaspor ise deplasmanda ilk galibiyetini almak istiyor.

Ligin 4’üncü haftasında Kasımpaşa ile Evkur Yeni Malatyaspor, 11 Eylül Pazartesi günü Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Ligde şuana kadar aynı istatistiklere sahip olan iki takım şuana kadar 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1’de mağlubiyet alarak 4 puan topladı.

KASIMPAŞA İÇERDE, EVKUR YENİ MALATYASPOR DIŞARDA KAZANAMADI

Evkur Yeni Malatyaspor, ligin ilk haftasında sahasında Osmanlıspor Futbol Kulübü’nü 3-1 mağlup ederken, Kasımpaşa ise deplasmanda Alanyaspor’u 3-1’le geçti ve iki takımda sezona galibiyetle başladı.

Ligin ikinci haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda Demir Grup Sivasspor’a 2-0 yenildi. Kasımpaşa ise sahasında konuk ettiği Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı.

Süper Ligin üçüncü haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kalırken, Kasımpaşa ise deplasmanda Akhisar Belediye Gençlik ve Spor’a 2-1 mağlup oldu.

Ligin 4’üncü haftasında Kasımpaşa kendi sahasında, Evkur Yeni Malatyaspor ise deplasmanda ikinci maçına çıkacak. Kasımpaşa şuana kadar iç sahada oynadığı 1 karşılaşmada berabere kalırken, Evkur Yeni Malatyaspor ise çıktığı tek deplasman maçında mağlup oldu.

İKİ TAKIM SÜPER LİG’DE İLK KEZ KARŞI KARŞIYA GELİYOR

Kasımpaşa ile Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de ilk kez karşı karşıya gelecek. Ertuğrul Sağlam ve Kemal Özdeş, Süper Lig’de ikinci kez karşı karşıya gelecek. Sağlam’ın Bursaspor, Özdeş’in ise Manisaspor başında olduğu karşılaşma 0-0 berabere sonuçlanmıştı.

Kasımpaşa, Süper Lig’de evinde oynadığı 5 karşılaşmada 1 kez galip gelirken, 2 kez berabere kalıp, 2 kez de mağlup oldu. Kasımpaşa, Süper Lig’e yeni yükselen takımlarla oynadığı 7 karşılaşmada 1 kez galip gelirken, 3 maçta berabere kaldı, 3 karşılaşmayı ise kaybetti.

Evkur Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe (194) ve Trabzonspor’un (180) ardından 170 topla en fazla ikili mücadele kazanan takım oldu.

Sarı kırmızılı takımda Faslı golcü Khalid Boutaib, Galatasaraylı Gomis ve Tolga Ciğerci’den sonra Trabzonsporlu Burak Yılmaz ile birlikte 3 gol atarak, gol krallığı yarışı içerisinde yer alıyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTOĞRAF: Maçın oynanacağı Recep Tayyip Erdoğan Stadı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Veysel kalaycı (6 yıl önce)
    Malatyaspor bu maçı 3. 2. Kazanır Allahın izniyle
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (6 yıl önce)
    Bu güzel isimli stadda Süperliğin İlk deplasman galibiyetini alacağız İşaAllah.
    0
    0
    Yanıtla