SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS- Kasımpaşa Maçı Biletleri Satışta

0
Güncellendi - 2018-02-06 16:51:37
EYMS- Kasımpaşa Maçı Biletleri Satışta
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Malatya’da oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor - Kasımpaşa müsabakasının biletleri satışa sunuldu.

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Kasımpaşa ile oynayacak. Hafta içi olması ve aynı zamanda saatinden dolayı da fazla ilginin beklenmediği müsabakaya ilgiyi arttırmak için sürekli çağrıda bulunan E.Y. Malatyaspor yönetimi, taraftarının desteğini arkasına almak istiyor.

Geçen hafta aldığı yenilgiyle üzdüğü Malatyasporluları bu hafta mutlu etmek isteyen sarı-kırmızılı kulüp, bilet fiyatlarında herhangi bir değişikliğe gitmezken, yazılı bir açıklamayla da taraftarlarını maça davet etti.

Kulüp Basın Sözcüsü Erdal Gündüz de, “Sahamızda zor bir maça çıkacağız. Bu anlamda taraftarımıza büyük görev düşüyor. Maçın günü ve saatine çok da takılmadan takımımızın yanında olmalıyız. Bu maçın kaybedilmesi ya da kazanılması sonuçlarının çok iyi hesap edilerek gerekli ehemmiyetin gösterileceği düşüncesindeyim. Bütün taraftarlarımı cuma günü saat 20.00’de oynanacak Kasımpaşa maçına davet ediyorum” dedi.

Kasımpaşa maçı biletlerinin Batı Alt Tribün 50, Batı Üst 30, Doğu Alt 15, Doğu Üst 10, Güney Alt 7.5 TL olarak satıldığı belirtildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Ruzgarin oglu (6 yıl önce)
    Biri de cikip federasyona itiraz etmiyor mu acaba doguda bu saatte mac mi olur diye. Onu yapacagina kabullenmisler kimse gelmeyecegini tribun acmiyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Altların tümü dolsun diye açmıyor değerli yöneticilerimiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerimtunga (6 yıl önce)
    Malatyahaber Doğu üst neden yok araştırıp bilgiv verirseniz memnun olurum
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıfat (6 yıl önce)
    Doğu üst yok, sebep ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydin baba (6 yıl önce)
    Maç biletleri satışta diyor Doğu üst satış listesine koymamislar internetten alamiyoruz çünkü her Taraf var Doğu üst yok ne yapmaya çalışıyor lar
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevko (6 yıl önce)
    Bundan sonra her kaybedilen puan ligin dibine götürür alttaki rakiplerden birini altta bırakmak için herkesin stadda olması lazım akşam 8 hiç kimsenin işine engel olacak bir saat değil hatta cumartesinden daha iyi tek sorun ulaşım büyükşehirin şimdiden plan yapması lazım.
    0
    0
    Yanıtla