SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Kasımpaşa Maçı Hazırlığını Sürdürdü

0
Güncellendi - 2018-02-06 17:13:17
EYMS Kasımpaşa Maçı Hazırlığını Sürdürdü
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 21.haftasında Cuma günü sahasında İstanbul ekibi Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, teknik direktör Erol Bulut nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı nedeniyle İstanbul’da tedavisi süren Senegalli sağ kanat oyuncusu İssiar Dia katılmadı.

Ligin 20.haftasında Antalyaspor’a 3-1 mağlup olan sarı kırmızılılar, yaşadığı puan kaybını Kasımpaşa karşılaşmasında telafi etmenin hesaplarını yapıyor.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, yarı sahada pas ve koşu çalışmasıyla devam etti. Ağırlık çalışmasıyla devam eden antrenmanda, futbolcular güç ve kuvvet depoladı. Deyim yerindeyse askeri bir eğitimden geçen futbolcuların hırs ve istekleri teknik heyeti mutlu etti.

ALACA SPOR KULÜBÜ’NDEN MORAL ZİYARETİ

Alaca Spor Kulübü Başkanı Nevzat Alaca ile yönetim, antrenör ve sporcular, Evkur Yeni Malatyaspor’un antrenmanını ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculara moral verdi.

Nevzat Alaca, “Alaca Spor Kulübü olarak Malatyasporumuzun kıymetli teknik direktörü Erol Bulut ve teknik ekibin artı futbolcularına bir moral ziyareti için geldik. Bende eski milli sporcu ve eğitimci olarak Malatya’mızın gözbebeği olan takımımızı destekliyorum. Takımımız başarılar diliyoruz. Malatya’mız geçmişte de büyük başarılara imza atmış bir kulüp, inşallah bu dönemde ve önümüzdeki süreçte de daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyoruz” dedi.

Teknik direktör Erol Bulut ise Alaca Spor Kulübüne ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Zor günümüzde bize moral verdiklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Evkur Yeni Malatyaspor olarak önümüzdeki maçlarda yine galip gelip, yolumuza devam edeceğiz. Hem taraftarlarımızı hem de dernekteki arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi sevindirmeye devam edeceğimize inanıyorum. Bunları yapabilmemiz için iyi ve doğru çalışmamız lazım, bu haftada Kasımpaşa maçına da iyi hazırlanacağız” diye konuştu.

Bulut, kendisine ikram edilen tatlıyı da yiyerek, toplu fotoğraf çektirdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ertan (6 yıl önce)
    Amerikayi yeniden kesfetmeye gerek yok malzeme bu yil icin bu,Erol hoca elinde olan malzemeyle en iyi sekilde kullaniyor olur olmaz Allah emeklerini bosa cikarmasin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferid (6 yıl önce)
    Bu maçı neden akşam a vermişler genelde yeni malatyaspor gunduz maçlarina alişmişken bu akşam maçı neden şimdi vermişller inşallah alışmadiklari bu saat olumsuz ettkilemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Bu.mac.cok.onemli.stadi.dolduralim.hadi.maca
    0
    0
    Yanıtla