SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS-Kasımpaşa Maçına Antalya'dan Hakem!

0
Güncellendi - 2018-02-09 22:03:40
EYMS-Kasımpaşa Maçına Antalya'dan Hakem!
A- A+ PAYLAŞ

 Süper Ligin 21.haftasında Cuma akşamı Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan Evkur Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa karşılaşmasını Antalya Bölgesi Süper Lig Hakemi Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Süper Ligin 21.haftasında görev yapacak hakemleri açıkladı. Buna göre,  Yeni Malatya Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayacak olan Evkur Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa karşılaşmasında Antalya Bölgesi Süper Lig Hakemi Mustafa Öğretmenoğlu düdük çalacak. Öğretmenoğlu’nun yardımcılıklarını İzmir Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Baki Tuncay Akkın ile Antalya Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Murat Ergin Gözütok yapacak. Karşılaşmada Kocaeli Bölgesi’nden A Klasman Hakemi Alper Çetin ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Süper Ligin 21.haftasında oynanacak olan karşılaşmalarda görev yapacak olan hakemler şöyle:

Cuma

20.00 Evkur Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa: Mustafa Öğretmenoğlu

Cumartesi

13.30 Göztepe-Osmanlıspor: Arda Kardeşler

16.00 Gençlerbirliği-Trabzonspor: Alper Ulusoy

19.00 Beşiktaş-Kardemir Karabükspor: Bülent Yıldırım

Pazar

13.30 Teleset Mobilya Akhisarspor-Bursaspor: Serkan Çınar

13.30 Kayserispor-Demir Grup Sivasspor: Ali Palabıyık

16.00 Aytemiz Alanyaspor-Atiker Konyaspor: Fırat Aydınus

19.00 Medipol Başakşehir-Fenerbahçe: Halil Umut Meler

Pazartesi

20.00 Galatasaray-Antalyaspor: Barış Şimşek

Ferdi Durdu / Yeni Malatya Gazetesi - Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Mehmet (6 yıl önce)
    Hakem Antalyaspor'u düşünecekse daha az puanı olan Kasımpaşa'yı kurban eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Yapilacak.tek.sey.stadi.doldurmak.maci.kazaniriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Demirhan (6 yıl önce)
    Hakem bahane bulmamak gerek önce takım nasıl.oynuyor buna bakmak lazım. Hekemler aldıkları maaşa bakarlar. Kim şampiyon olmuş kim düşmüş kim o:u takımı kim batı diye bakmazlar. O iş tff nin oyunları ve klüp içi politikayla alakalıdır. HAKEMLER EMİR KULU
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferid (6 yıl önce)
    İlk golu bulursak kasimpasayi yeneriz ama ilk gol biz yersek sikinti olur.Kontra alaklarina dikkat edersek inşallah yeneceğiz.çok hizli kontratağa cikiyorlar buna önlem alirsak tamamdir.kaptirilan toplarda profesyonelce faul yapmak gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Antalyayı ligde bırakmak için her türlü bizans oyunu oynanıyor malesef. Bu hakem de cüney bey'i örnek almaz umarım. Biz oyunumuzu rakibe kabul ettirirsek gerisi hikaye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    Kendi oyununu , oynayıp hakemide yenecek Kasımpaşa yi da yenecek sin başka yolu yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevko (6 yıl önce)
    Geçen hafta antalyayı kurtarmak adına Malatyaspor perişan ve tarumar edildi bu hafta Antalya bölgesi hakemi yine Malatya maçında bu hiç tesadüf değil bu maçın iyi takip edilmesi lazım yoksa sıkıntı büyük!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat TUNÇ (6 yıl önce)
    Doğu ve Malatya düşmanına görev vermemişler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)
    Antalya bölgesi hakemi maçımıza verilmesi manidar allah kolaylık versin maçtan önce tepki verilmez ise maçtaki sonra ağlamaya gerek yok
    0
    0
    Yanıtla