SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Kayseri Maçı Hazırlıklarına Başladı

0
Güncellendi - 2018-05-16 18:14:23
EYMS Kayseri Maçı Hazırlıklarına Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin son haftasında Cuma günü 18.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda Kayserispor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor hazırlıklarına başladı.

Ligin 33.haftasında İstanbul deplasmanında Galatasaray'a 2-0 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin son haftasında Kayserispor'u konuk edecek.

Sarı kırmızılılar, Kayserispor maçı hazırlıklarına Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde start verdi. Teknik direktör Erol Bulut nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları bulunan İssam Chebake, Arturo Mina, Eren Tozlu, Michael Pereira, Okechukwu Godson Auzubuike ve Adem Büyük katılmadı.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda istasyon çalışmasının ardından futbolcular, yarı alanda pas ve top kapma çalışması yaptı.

Öte yandan kulüp sağlık heyeti Galatasaray karşılaşmasında sakatlanan Eren Tozlu, Arturo Mina ve Issam Chebake´in tetkikleri sonrası sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yapıldı.

Yapılan muayene ve tetkikleri sonucunda Eren Tozlu´nun sol ayak bileği dış yan bağında (ATF ligament) yırtık, Issam Chebake´ın sol omuz bölgesinde bağ yırtığı ve Arturo Mina´nın sol diz iç yan bağında kısmi yırtık tespit edildiği ve üç futbolcunun tedavilerine başlandığı kaydedildi.

Geçtiğimiz hafta antrenman sırasında sakatlanan Michael Pereira´nın ise yapılan muayenesi ve tetkikleri sonucunda sol dizde zorlanma ve ödem tespit edildiği ve tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • 4444 (5 yıl önce)
    takımın yarısı sakat....sağolsun bu sadık aynı tır gibi maşallah... maçta olsun idmanda olsun kime çarpsa sakatlıyor yani...
    0
    0
    Yanıtla