SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Kayseri'ye 2 Eksikle Gitti

0
Güncellendi - 2018-08-25 23:27:35
EYMS Kayseri'ye 2 Eksikle Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 3.haftasında Cumartesi gecesi deplasmanda Kayserispor ile karşılacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmana gitti.

Ligde geride kalan iki haftada 6 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, üçüncü haftada Cumartesi gecesi 21.45'te deplasmanda Kayserispor ile karşılacak. Ligin ilk haftasında deplasmanda Göztepe'yi 3-1, ikinci haftada ise sahasında Fenerbahçe'yi 1-0 mağlûp eden sarı kırmızılılar, deplasman Kayserispor'u da yenerek seri yakalamak istiyor.

Bu arada sarı kırmızılar yarın oynanacak olan karşılaşma için Kayseriye gitti. Takımda sakatlıkları bulunan ve tedavileri devam eden Murat Yıldırım ile Ömer Şişmanoğlu Kayseri deplasmanında forma giyemeyecek.

KAYSERİ CEPHESİ..

Kayserispor Basın Sözcüsü Orhan Taşçı, salonda idman yapan Varela'nın Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyeceğini söyledi. Hazırlık döneminde çok iyi performans tutan ve lige de iyi başlayan Varela'nın baldırında ödem oluştuğunu söyleyen Orhan Taşçı, "Eski sakatlığının bulunduğu bölümde ödem oluştu ve nüksetmemesi için riske edilmemesi adına oynatılmayacak. Ödemin giderilmesi için kulüp sağlık ekibi tedaviye başlarken ikinci problem de el parmağında kırık olması. Parmağının röntgeni çekildi ve kırık tespit edildi. Ancak bu kırık, forma giymesine engel değil" dedi.

Silvestre Varela, Cumartesi günü oynanacak Yeni Malatyaspor maçında riske edilmeyeceği için oynayamayacak. Ancak 1 hafta sonraki Fenerbahçe maçında teknik heyetin şans vermesi halinde oynayabilecek. Varela'nın yokluğunda sol kanatta, yeni transferlerden Bilal Başacıkoğlu ilk 11'de sahaya çıkacak.

Yeni Malatya Gazetesi- Kayseri, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Kenan Karakaş (5 yıl önce)
    Allah aşkına şu Ertuğrul sağlamı yenin. O malatyasporu yarı yolda bırakıp kaçtı
    0
    0
    Yanıtla
  • CANANİ (5 yıl önce)
    Saldır Şahlan Tesadüf olmadığını göster
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (5 yıl önce)
    Zaten transfer yapmada zorlanıyorsun bari transfer yapıyorsun akıllı transfer yap !! Ömer şişmanoğlu müzmin sakattır ve muhtelen oynayacağı maç sayısı 10'u geçmeyecektir bunlarda da alacağı darbede maçı yarıda bırakacaktır buna şüphem yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Isallah bu macida kazanirsiniz.sizlerede.bu.guc. Var.basarilar.diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Ömer sadece ilk maçta dakika kadar oynadı ne çabuk sakatlandı.bundan sonrada kulübün başını ağrıtacağa benziyor.gereksiz bir transferdi Erkan gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle katiliyorum ikiside sirf transfer olsun diye alinan adamlar verim alinamayacaga benziyor
    0
    0
    Yanıtla