SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Kötü İstatistiği Bozdu

0
Güncellendi - 2017-10-25 02:12:47
EYMS Kötü İstatistiği Bozdu
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de 8 haftada oynadığı bütün karşılaşmalarda kalesinde gol gören Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 9.haftasında Trabzonspor karşılaşmasında kalesini gole kapatarak, kötü istatistiği bozmuş oldu.

Lig’de geride kalan 9 haftada 3 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, 11 puan toplayarak, haftayı 11.sırada tamamladı. Malatya ekibi, 9 haftalık süreçte rakip ağları 15 kez havalandırırken, kalesinde ise 17 gol gördü.

Sarı kırmızılılar, ligin 8 haftalık bölümünde oynadığı her karşılaşmada kalesinde gol görürken, 9.haftada Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanan Trabzonspor karşılaşmasını 1-0 kazandı ve kalesini gole kapattı.

Sarı krımızılılar, ligin ilk haftasında Osmanlıspor Futbol Kulübü’nden 1, ligin ikinci haftasında Demir Grup Sivasspor’dan 2, ligin üçüncü haftasında Antalyaspor’dan 1, ligin dördüncü haftasında Kasımpaşa’dan 3, ligin beşinci haftasında Bursaspor’dan 4, ligin altıncı haftasında Kardemir Karabükspor’dan 2, ligin yedinci haftasında Atiker Konyaspor’dan 1, ligin sekizinci haftasında ise Fenerbahçe’den 3 gol yedi.

Trabzonspor karşılaşmasında kalesini gole kapatarak, kötü istatistiği bozan sarı kırmızılılar, ligde şuana kadar sadece Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında gol atamadı.

Ligin 10.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda oynadığı 4 karşılaşmada 1 kez galip gelirken, 3 karşılaşmayı ise kaybetti.

Deplasmanda şuana kadar ligin 6’ncı haftasında Kardemir Karabükspor’u 4-2 yenerek, tek galibiyetini alabilen Malatya ekibi, ligin ikinci haftasında Demir Grup Sivasspor’a 2-0, ligin dördüncü haftasında Kasımpaşa’ya 3-2, ligin sekizinci haftasında ise Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup oldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Forvet oyuncumuz bautaip defansa yardım etmekten gol aramaya fırsat bulamıyor.Bu da kalecimizin kötü olmasından kaynaklanıyor.Kalede mutlaka Farnolle olması gerekiyor.Ertaç da onun yedeğinde süper lige alışmaya çalışsın.
    0
    0
    Yanıtla