SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS, Kupada Osmanlıspor ile Karşılaşıyor

0
Güncellendi - 2017-11-28 02:39:47
EYMS, Kupada Osmanlıspor ile Karşılaşıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 13.haftasında sahasında Beşiktaş ile 0-0 berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur karşılaşmasında Osmanlıspor ile 28 Kasım Salı akşamı saat 18.00'de Osmanlı Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Süper Lig’de geride kalan 13 hafta sonunda 15 puan toplayan ve haftayı 13.sırada tamamlayan sarı kırmızılılar, sahasında konuk ettiği Beşiktaş karşısında iyi mücadele ederek, 1 puan almayı başarmıştı.

Lig’de geride kalan 13 haftalık bölümde 4 galibiyet, 3 beraberlik, 6’da mağlubiyet alan Malatya temsilcisi, Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur karşılaşmasında Osmanlıspor Futbol Kulübü ile Ankara’da karşılaşacak.

Evkur Yeni Malatyaspor ile Osmanlıspor daha önce Süper Ligin birinci haftasında Malatya’da karşı karşıya gelmiş ve Malatya ekibi karşılaşmayı 3-1 kazanmıştı.

EYMS 3.TUR’DA, OSMANLISPOR 4.TUR’DA BAŞLADI

Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’na bu sezon 3.Tur’dan başladı. 3.Tur’da deplasmanda Bursa temsilcisi İnegölspor ile karşılaşan sarı kırmızılılar, müsabakayı Fernando Emanuel Dening’in golleriyle 2-0 kazanarak, 4.Tur’a yükseldi.

Kupada 4.Tur’da Trabzon ekibi Ofspor ile eşleşen Evkur Yeni Malatyaspor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı ve 5.Tur’a adını yazdırmasını bildi. Malatya ekibine kupada turu getiren golleri Arturo Rafeal Mina Meza, Eren Tozlu ve Ofsporlu Selim Şahin kendi kalesine attı.

Osmanlıspor Futbol Kulübü ise Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur karşılaşmasında sahasında Ottocool Karagümrük’ü 5-0 yenerek, adını 5.Tur’a yazdırdı.

KARŞILAŞMAYI BARIŞ ŞİMŞEK YÖNETECEK

Evkur Yeni Malatyaspor ile Osmanlıspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur karşılaşmasında Salı akşam saat 18.00’de Osmanlı Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Trabzon Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Barış Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Alpaslan Dedeş ile Trabzon Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Mehmet Metin yapacak. Kayseri Bölgesi’nden A Klasman Hakemi Abdulkadir Bitigen ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev yapacak.

İRFAN BUZ İÇİN DUYGUSAL BİR MAÇ

Evkur Yeni Malatyaspor ile Osmanlıspor Futbol Kulübü arasında oynanacak olan kupa karşılaşması Ankara ekibinin teknik patronu İrfan Buz için ayrı bir anlam taşıyor.

TFF 1. Lig’de, 2015-2016 sezonunda ‘küme düşer’ gözüyle bakılan Evkur Yeni Malatyaspor’un 8.haftada başına geçmiş ve takımı Play-Off potasına kadar yaklaştırmıştı.

Sezon sonunda takımdan ayrılan ancak lig başlamadan geri dönen Buz, bu kez takımı TFF 1. Lig’den Süper Lig’e çıkarmayı başarmıştı.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi - Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • VAHAP (6 yıl önce)
    elenmesi lazım kadron kısıtlı kupaya deam eden küme güşer ve düşüyor dikkat u 21 kadrosu çıksın
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (6 yıl önce)
    Kamil kardeş,Takım da işler karışık,sen ziraat kupasında elenirmi?elenmezmi yorumu yapıyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Kesin eleniriz diye geliyor bana
    0
    0
    Yanıtla
  • kamil sen yorum yapma iddiaa oyna
    0
    0
    Yanıtla