SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Kweuke İle İlgileniyor

0
Güncellendi - 2017-06-16 04:50:32
EYMS Kweuke İle İlgileniyor
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, birçok Süper Lig ekibinin peşinde olduğu Çaykur Rizespor'un Kamerunlu golcüsü Kweuke’yi transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor.

Bu sezon Süper Lig'e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Gol bölgesini güçlendirmek isteyen sarı-siyahlılar, Çaykur Rizespor'un Kamerunlu golcüsü Kweuke ile ilgileniyor. Yönetimin golcü oyuncuyu renklerine bağlamak için büyük çaba sarf ettiği öğrenildi.

Süper Lig’den düşen Çaykur Rizespor’da geçtiğimiz sezon attığı gollerle yıldızı parlayan Leonard Kweuke’ye ‘Bonservis sorununu çöz bize gel’ teklifini ilettiği belirtilen Malatya ekibinin, bu oyuncudan haber beklediği gelen bilgiler arasında.

Geldiği günden bu yana attığı gollerle takımını sırtlayan Kamerunlu golcü, verdiği bir röportajda, 2. Lig’de oynamayacağını açıklamıştı.

30 yaşındaki tecrübeli oyuncunun Süper Lig’in yeni takımı Sivasspor’un da transfer gündeminde olduğu belirtilmişti. Leonard Kweuke geçen sezon Süper Lig’de Rizespor forması altında 31 müsabakaya çıkarken, rakip ağlara 16 gol bıraktı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • MURAT (6 yıl önce)
    Çaykurda Rizeyi kurtaramamış futbolcunun Malatyaya uğur getireceğini mi sanıyorsunuz, sezonda 34 gol bile atsa gittiği takımı düşürür bu adam, boşverin gitsin...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (6 yıl önce)
    Çok etkili bir oyuncu..alinirsa bence En iyi transfer olur..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent YAŞAR (6 yıl önce)
    Bence de iyi olur forvette sıkıntı olmaz. Orta sahaya en az 2 iyi adam lazım 2 bek defansın ortasında Yalçın olabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan (6 yıl önce)
    Harika bir transfer olur alınsa forvette sıkıntı çekmeyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    İyi ve ahlaklı bir sporcu , Malatyasporumuza çok faydası olur .
    0
    0
    Yanıtla