SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Liderliği Galatasaray'a Devretti

0
Güncellendi - 2017-08-15 03:27:34
EYMS Liderliği Galatasaray'a Devretti
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'de ilk kez mücadele eden Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 1'inci haftasında kendi sahasında Osmanlıspor karşısında elde ettiği 3-1'lik mağlubiyetle, 1 günlüğüne ele geçirdiği liderliği, haftanın Pazartesi gecesi oynanan son maçında Kayserispor'u 4-1 mağlup eden Galatasaray'a devretti ve haftayı averajla ikinci sırada tamamladı.

Geçtiğimiz Pazar günü geçen yılki Sivas deplasmanındaki olaylar nedeniyle verilen "kendi sahasında 1 maçını seyircisiz oynama" cezası nedeniyle, yeni stadı da tamamlanamadığı için İnönü Stadı'nda 2017- 2018 futbol sezonuna Osmanlıspor maçıyla "merhaba" diyen Evkur Yeni Malatyaspor, rakibini Boutaib (2) ve Barazite'nin attığı gollerle 3-1 mağlup etmişti.

Süper Ligin ilk haftasında alınan toplu sonuçlar şöyle:

Bu sonuçların ardından ligde puan cetveli şöyle oluştu:

2. HAFTA MAÇLARI..

Süper Lig'de ikinci hafta maçları, 18- 21 Ağustos tarihleri arasında oynanacak. Evkur Yeni Malatyaspor, ligin ikinci haftasında 19 Ağustos Cumartesi gecesi deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz sezon TFF 1. Liginin son haftasına lider olarak giren Evkur Yeni Malatyaspor, son maçta deplasmanda Sivasspor'a 4-0 yenilerek, lig şampiyonluğunu bu takıma kaptırmış, ligi ikinci sırada bitirerek Süper Lige yükselmişti.

Ligin 2. haftasının maç programı şöyle:

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: Evkur Yeni Malatyaspor'un Osmanlıspor maçına çıkan kadrosu (Ferdi DURDU)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatyam içim (6 yıl önce)
    Tek diyeceğim RÖVANŞ maçını almak gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Antielazığ (6 yıl önce)
    Sivas'tan geçen yılın rövanşını alarak yeniden lider olacağız inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Sivas'ı da yenersek ligde bizi tutamazlar.
    0
    0
    Yanıtla