SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS M.Başakşehir Hazırlıklarını Sürdürüyor

0
Güncellendi - 2017-10-31 18:29:06
EYMS M.Başakşehir Hazırlıklarını Sürdürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 11.haftasında sahasında İstanbul ekibi Medipol Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Ligde geride kalan iki haftada Trabzonspor ve Gençlerbirliği’ni 1-0’lık skorlarla yenerek, 6 puan toplayan ve 14 puanla haftayı 10.sırada tamamlayan sarı kırmızılılar, galibiyet serisini Medipol Başakşehir karşısında da sürdürmek istiyor.

Ankara’da Gençlerbirliği karşısında önemli bir galibiyet alan Malatya ekibi, Medipol Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, teknik direktör Erol Bulut nezaretinde sürdürdü. Sakatlıkları bulunan forvet oyuncusu Eren Tozlu ile defans oyuncusu Rahman Buğra Çağıran’ın yanı sıra geçirdiği ameliyat sonrası tedavisi süren orta saha oyuncusu Aytaç Kara ile fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdüren Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike antrenmanda yer almadı.

Takımın antrenmana başlama saatinden yarım saat önce antrenman sahasında toplanan kaleciler Ertaç Özbir, Fabien Ceddy Farnolle ve Emre Selen, kaleci antrenörü nezaretinde çalıştı.

Futbolcuların çalışmalar esnasında bir hayli keyifli oldukları gözlendi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Kanat oyuncularımız süper lig için yeterli değil.Hızlı çıkışları olan agresif kanat oyuncularına ihtiyacımız var.Özellikle sağ kanatta chebaeke yerine sincer seth in oynaması daha isabetli olur.Hiç de transfer yapmasakda olur.Kadro yeterince şişkin.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    9 puanı son sıradaki üç takımdan aldık bu biraz düşündürmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal AKGÜL (6 yıl önce)
    HERKES MAÇ TAHMİNİNİ YAZSIN MALATYASPOR - 2 BAŞAKŞEHİR 0
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (6 yıl önce)
    İnşallah fener maçına çıkılan kadroyla cikilmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • alparslan (6 yıl önce)
    yavaş yavaş takımda taşlar yerine oturuyor. devre arası eksik yerlere transfer yapılırsa takımın düşme korkusu olmaz. yalnız 2. devre maçlar daha da çekişmeli olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Eski takimini taniyorsun MALATYA Sporu da Taniyorsun yüzde kac basak sehir iyi bir takim 1 puanda cok iyi INSSLLAH YENERIZ
    0
    0
    Yanıtla