SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Maçının Hakemi Belli Oldu

0
Güncellendi - 2017-09-07 15:02:46
EYMS Maçının Hakemi Belli Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'de 4. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Buna göre, 11 Eylül Pazartesi günü İstanbul’da oynanacak olan Kasımpaşa-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasında Arda Kardeşler düdük çalacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'de haftanın maçlarını yönetecek hakemler şunlar:

9 Eylül Cumartesi

17.00 Kardemir Karabükspor-Beşiktaş: Ali Palabıyık

17.00 Demir Grup Sivasspor-Kayserispor: Halil Umut Meler

20.00 Atiker Konyaspor-Aytemiz Alanyaspor: Bülent Yıldırım

20.00 Fenerbahçe-Medipol Başakşehir: Fırat Aydınus

10 Eylül Pazar

17.00 Osmanlıspor-Göztepe: Suat Arslanboğa

17.00 Trabzonspor-Gençlerbirliği: Özgür Yankaya

20.00 Bursaspor-Akhisar Belediyespor: Alper Ulusoy

20.00 Antalyaspor-Galatasaray: Halis Özkahya

11 Eylül Pazartesi

20.00 Kasımpaşa-Evkur Yeni Malatyaspor: Arda Kardeşler

LİGİN KAPANIŞ MAÇI KASIMPAŞA-EVKUR YENİ MALATYASPOR ARASINDA OYNANACAK

Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 4. hafta maçları 9, 10 ve 11 Eylül'de oynanacak. Ligin dördüncü haftasındaki kapanış maçı Kasımpaşa ile Evkur Yeni Malatyaspor arasında oynanacak.

11 Eylül Cumartesi günü Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmayı Bursa Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını Bursa Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Ali Saygın Ögel ile Denizli Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Osman Gökhan Bilir yapacak. Karşılaşmada İzmir Bölgesi’nden A Klasman Hakemi Yiğit Arslan ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • eyyup (6 yıl önce)
    süper ligin en iyi hakemi suat arslanboğa Oda Malatyalı adamın kralı
    0
    0
    Yanıtla