SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Maçının Yayın Kanalı

0
Güncellendi - 2017-11-02 01:28:54
EYMS Maçının Yayın Kanalı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 11.haftasında karşılaşmalar Cuma günü oynanacak Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşmasıyla başlayıp, 5 Kasım Pazar günü oynanacak olan karşılaşmalarla sona erecek.

Süper Lig’de 11.hafta heyecanı Cuma günü başlıyor. 3 Kasım Cuma, 20.00’da Galatasaray, sahasında Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Ligin sonucu en çok merakla beklenen karşılaşmalarından biri ise Evkur Yeni Malatyaspor ile Medipol Başakşehir arasında oynanacak. Abdullah Avcı ile onun yardımcılığını yapan ve Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik direktörlük kariyerine başlayan Erol Bulut, Pazar günü 16.30’da Yeni Malatya Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Süper Ligin 11.haftasında maçların yayınlanacağı kanallar şöyle:

3 Kasım Cuma

20.00 Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu Galatasaray-Gençlerbirliği/beIN Sports 1

4 Kasım Cumartesi

14.00 Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu Kasımpaşa-Bursaspor/beIN Sports 2

14.00 Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı Kayserispor-Trabzonspor/beIN Sports 1

16.30 Antalya Stadyumu Antalyaspor-Kardemir Karabükspor/beIN Sports 1

19.30 Osmanlı Stadı Osmanlıspor Futbol Kulübü-Fenerbahçe/beIN Sports 1

5 Kasım Pazar

14.00 Manisa 19 Mayıs Stadı Teleset Mobilya Akhisarspor-Aytemiz Alanyaspor/beIN Sports 1

16.30 Yeni Malatya Stadyumu Evkur Yeni Malatyaspor-Medipol Başakşehir/beIN Sports 1

19.30 Yeni 4 Eylül Stadı Demir Grup Sivasspor-Atiker Konyaspor/beIN Sports 2

19.30 Bornova Stadı Göztepe-Beşiktaş/beIN Sports 1.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız