SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Malatya'ya Döndü

0
Güncellendi - 2017-01-11 22:41:30
EYMS Malatya'ya Döndü
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig takımı Evkur Yeni Malatyaspor, Antalya kampını noktalayarak Malatya’ya döndü.

Antalya’da 11 gün süren bir kamp süreci geçiren sarı-kırmızılılar, Perşembe gününden itibaren kendi tesislerinde Sivasspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

Sarı-kırmızılı takım, Antalya kampı çerçevesinde bir hazırlık müsabakası oynadı ve Giresunspor’u 2-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların bu maçta ortaya koyduğu performans ligin ikinci yarısı öncesi beğeni topladı.

Devre arasında transferi de boş geçmeyen Evkur Yeni Malatyaspor, kadrosuna iki futbolcu dahil etti. Sarı-kırmızılılar Alanyaspor’dan defans oyuncusu Sezer Özmen ve Antalyaspor’da forma giyen forvet Ahmet Aras’ı kadrosuna kattı.

Herhangi bir sakalığın yaşanmadığı kampta sağ kanat oyuncusu Caner Arıcı burnundan ameliyat oldu.

Caner, Sivas maçında oynayacak

Burnundaki eti aldıran Caner’in Sivas maçında oynayabilecek durumda olduğu belirtildi.

Evkur Yeni Malatyaspor, Cumartesi günü saat 13.00’te sahasında oynayacağı Sivasspor müsabakasının hazırlıklarına yarın Nurettin Soykan Tesisleri’nde yapacağı çalışmayla devam edecek.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mustafa k (7 yıl önce)
    HOŞGELMİŞ SEFALAR GETİRMİŞ ALEMİN KRALII
    0
    0
    Yanıtla