SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Mali Kongresini Yapıyor

0
Güncellendi - 2019-05-25 01:34:37
EYMS Mali Kongresini Yapıyor
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, Mali Kongresi'ni 25 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00'da Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirecek.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Evkur Yeni Malatyaspor'da daha önce 19 Mayıs’ta saat 10.00’da Nurettin Soykan Tesisleri'nde yapılması planlanan ancak gerekli çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, saat 10.00'da Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda yapılacak.

Mali açıdan ibra edilmeyi bekleyecek olan yönetim, gelecek sezonun bütçesini de Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda açıklayacak.

Evkur Yeni Malatyaspor’da Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı ise 2 Haziran Pazar günü saat 10.00'da Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesislerinde yapılacak. Gerekli çoğunluğun sağlanamaması halinde Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı, 9 Haziran Pazar günü saat 10.00'da Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız