SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS M.Başakşehir İle Karşılaşıyor

0
Güncellendi - 2017-11-05 18:58:59
EYMS M.Başakşehir İle Karşılaşıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 11.haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, Pazar günü Yeni Malatya Stadyumu’nda ligin güçlü ekiplerinden Medipol Başakşehir ile karşılaşacak.

Saat 16.30'da başlayacak olan zorlu mücadeleyi, Ankara Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım’ın yardımcılıklarını İzmir Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Ekrem Kan ile Ankara Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Asım Yusuf Öz yapacak. Karşılaşmada, Süper Lig Hakemi Mustafa Öğretmenoğlu ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Karşılaşma, 16.30'dan itibaren beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak.

Evkur Yeni Malatyaspor’un sahasında Başakşehir’i ağırlayacağı maçın bilet fiyatları şu şekilde:

Batı Alt: 50 TL, Batı Üst: 30 TL, Doğu Alt: 15 TL, Doğu Üst: 10 TL, Güney Alt: 7,5 TL, Güney Üst: 5 TL

EYMS'de sakatlıkları bulunan Eren Tozlu, Rahman Buğra Çağıran, Aytaç Kara ve Azubuike Okechukwu, Medipol Başakşehir'e karşı forma giyemeyecek.

Malatya temsilcisinde golcü oyuncu Khalid Boutaib ile deneyimli orta saha futbolcusu Murat Yıldırım, Medipol Başakşehir karşılaşmasında sarı kart görmeleri durumunda 12. haftadaki Aytemiz Alanyaspor maçında cezalı duruma düşecek.

BULUT ESKİ TAKIMINA KARŞI

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, teknik ekibinde yer aldığı Medipol Başakşehir'e ilk kez rakip olacak.

Turuncu-lacivertli takımda 2014-2015 sezonu başında teknik direktör Abdullah Avcı'nın yardımcılığını üstlenen Bulut, 3 sezon boyunca bu görevde kaldı.

Malatya temsilcisinde Ertuğrul Sağlam'dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Erol Bulut, yarınki müsabakada hem eski takımına hem de yardımcılığını yaptığı Abdullah Avcı'ya karşı rakip olarak sahaya çıkacak.

"ÇIKIŞI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ"

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Erol Bulut, Medipol Başakşehir’i yenerek, çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Bulut, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın yardımcısı olarak görev yaptığı eski takımı Medipol Başakşehir ile oynayacakları karşılaşmayla ilgili sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.

Son iki haftada aldıkları 6 puana dikkat çeken Bulut, “Pazar günü kendi evimizde zorlu bir mücadele bizleri bekliyor. Öncelikle taraftarlarımızın takımımıza maç boyunca tam destek vermesini istiyoruz. Bizler mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Son haftalardaki çıkışımızı Başakşehir karşılaşması ile sürdürmek istiyoruz. Taraftarlarımızı yanımızda görmek bizleri güçlendirir, tüm taraftarlarımızı stada bekliyoruz” mesajını yayınladı.

Öte yandan Kulüp Başkanı Adil Gevrek, tesisleri ziyaret ederek, Medipol Başakşehir maçı öncesi teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi.

BAŞAKŞEHİR'İN SAKATLARI..

Medipol Başakşehir'de, sakatlığı nedeniyle UEFA Avrupa Ligi'nde Hoffenheim ile hafta içinde yapılan maçta forma giyemeyen kaptan Emre Belözoğlu, Emmanuel Adebayor ve Joseph Attamah'ın durumu maç günü netlik kazanacak.

Turuncu-lacivertli ekipte, sakatlıkları bulunan Mahmut Tekdemir, Mehmet Batdal ve Manuel da Costa ise bu maçta forma giyemeyecek.

İstanbul ekibinde, Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşması öncesinde Gael Clichy ve Joseph Attamah sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Her iki futbolcu, Malatya'daki mücadelede de sarı kart görmeleri halinde, 12. haftadaki Galatasaray karşılaşmasında oynayamayacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • şeref erdoğan (6 yıl önce)
    orta sahası olmayan takımlar zorlanır inşallah kazanırız
    0
    0
    Yanıtla
  • ertan (6 yıl önce)
    Bu ligde bir mac bos gecilsin berbare sayilsin hangi takim deseler direk Başakşehir maci derim nerede oynanirsa oynanasin gönül ister yenip 3 puani alip gönderelim ama kimse kusura bakmasin bu takim bize 3 boy büyük gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Hocam.oyunculara.guveniyoruz.isallah.galip.gelirsiniz
    0
    0
    Yanıtla