SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS- Mersin Maçını Tokat Yönetecek

0
Güncellendi - 2017-01-19 17:39:00
EYMS- Mersin Maçını Tokat Yönetecek
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Ligin 18'inci haftasında görev yapacak hakemler açıklandı. Buna göre, Cumartesi günü 13.00’da Malatya İnönü Stadı’nda oynanacak olan Evkur Yeni Malatyaspor-Mersin İdmanyurdu maçını Serkan Tokat yönetecek.

TFF 1. Lig'de 18. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Buna göre, Evkur Yeni Malatyaspor-Mersin İdmanyurdu maçını Ankara Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Serkan Tokat yönetecek. Tokat’ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Erdem Bayık ile Kastamonu Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Oğuz Terzi yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, TFF 1. Lig'in 18. haftasında düdük çalacak hakemler şunlar:

21 Ocak Cumartesi

13.00 Elazığspor-Manisaspor: Erkan Engin

13.00 Evkur Yeni Malatyaspor-Mersin İdmanyurdu: Serkan Tokat

15.00 Eskişehirspor-Balıkesirspor: Mustafa Öğretmenoğlu

18.30 Giresunspor-Altınordu: Emre Malok

22 Ocak Pazar

13.00 Ümraniyespor-Şanlıurfaspor: Ali Şansalan

13.00 Bandırmaspor-Denizlispor: Bahattin Şimşek

16.00 Sivasspor-Boluspor: Arda Kardeşler

18.30 Göztepe-Büyükşehir Gaziantepspor: Özgüç Türkalp

23 Ocak Pazartesi

18.30 Adana Demirspor-Samsunspor: Süleyman Abay.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Ankara bölgesi ise Eskişehir sevgisi vardır. Bakalım sevgisi sahaya yansıyacak mı?
    0
    0
    Yanıtla