SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Moral, Fenerbahçe Çıkış Arıyor

0
Güncellendi - 2017-10-12 01:22:11
EYMS Moral, Fenerbahçe Çıkış Arıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 8.haftasında 15 Ekim Pazar akşamı Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönerek, zorlu maç trafiğine moralli girmek istiyor.

Lige verilen milli ara sonrası Antalya’da mini bir kamp çalışması gerçekleştiren sarı kırmızılılarda moraller yerinde. Ligde 7 haftada 8 puan toplayan Malatya ekibi, milli ara sonrası zorlu bir maç periyoduna girecek. Zorlu periyodun ilk ayağında İstanbul’da Fenerbahçe ile karşılaşacak olan sarı kırmızılılar, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Antalya Belek’te teknik direktör Erol Bulut nezaretinde Fenerbahçe maçına hazırlanan futbolcuların hırs ve istekli oluşları dikkatlerden kaçmadı. Çift kale maçlar kıran kırana geçerken, takımın teknik patronu Erol Bulut, futbolcularla yakından ilgileniyor.

FENERBAHÇE ÇIKIŞ, YENİ MALATYASPOR MORAL ARIYOR

Süper Ligin8.haftasondas 15 Ekim Pazar günü Fenerbahçe ile Evkur Yeni Malatyaspor, 19.30’da Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek. Antalya’da kamp çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar, Cuma günü son bir çalışma yaparak, İstanbul’a geçecek.

Ligde inişli çıkışlı bir grafik ortaya koyan Fenerbahçe, Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasını çıkışa geçme maçı olarak görüyor. Ligde 7 haftada 3 galibiyet, 2 beraberlik, 2’de mağlubiyet alan sarı lacivertliler, evinde kazanıp, ligin 9.haftasında deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı karşılaşma öncesi moral depolamak istiyor.

Evkur Yeni Malatyaspor ise milli maç arasını Antalya’da kamp çalışması yaparak değerlendirdi. 7 haftada 2 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyet alarak 8 puan toplayan sarı kırmızılılar, Fenerbahçe ile başlayacak olan zorlu maç trafiğine İstanbul’dan puan ya da puanlarla dönerek, iyi bir şekilde başlamanın hesaplarını yapıyor.

Ligin 9.haftasında sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Malatya ekibi, İstanbul deplasmanından iyi bir sonuçla dönmek istiyor.

FENER İÇ SAHADA, YENİ MALATYASPOR DEPLASMANDA KÖTÜ

Fenerbahçe, ligde geride kalan 7 haftada 3 iç saha karşılaşmasına çıktı. Sarı lacivertliler, 3 iç saha maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1’de mağlubiyet alarak 4 puan toplayabildi.

İstanbul ekibi, sahasında oynadığı 3 karşılaşmada rakip ağları 6 kez havalandırırken, kalesinde ise 6 gol gördü.

Evkur Yeni Malatyaspor ise deplasmanda oynadığı 3 karşılaşmada 1 kez galip gelirken, 2 karşılaşmayı ise kaybetti ve 3 puan toplayabildi. Sarı kırmızılılar, tek deplasman galibiyetini Kardemir Karabükspor’a karşı 4-2’lik sonuçla aldı.

Malatya ekibi, oynadığı 3 deplasman karşılaşmasında rakip ağları 6 kez havalandırırken, kalesinde ise 7 gol gördü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • HAD (6 yıl önce)
    Kocaman, "tarih tekerrür edecek" dedi. Bu sefer de yenilirseler onu takimda tutmaya kimin gücü yetecek? Söyleyene değil söyletene bak...Unutmayın Fener, Malatya maçıyla degil bir sonraki maçta çıkışa geçti, GS şimdiden düşünsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Sakın kalede Ertaç olmasın yoksa Fenerbahçe tarihi bir fark atar.
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen ertaç kalede olmasa mina defansda olmasaydı kasımpaşa ve bursa maçlarını alırdık su an 14 puanımız olurdu
    0
    0
    Yanıtla