SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Nazer Barazite'ye İmza Attırdı

0
Güncellendi - 2017-07-19 15:51:29
EYMS Nazer Barazite'ye İmza Attırdı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor, 10 numara pozisyonu için Nacer Barazite’yi transfer etti. Baraziye, imzayı düzenlenen törenle attı.

İkinci etap kamp çalışmalarını Topuk Yaylası’nda sürdüren sarı siyahlılarda uzun süredir devam eden 10 numara arayışında mutlu sona ulaştı. Malatya ekibi, geçen sezon Hollanda ekibi Utrech’te forma giyen ve yeni sezon için sözleşme yenilemeyen Nacer Barazite ile resmi sözleşme imzalayarak, tecrübeli 10 numarayı kadrosuna kattı.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istediği isimlerin başında gelen Barazite, bir dönem Galatasaray'ın da gündeminde yer almıştı.

“5 TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ”

İmza töreninde konuşan kulüp başkanı Adil Gevrek, kulüp olarak 8 transfer yaptıklarını kaydederek, 5 transfer daha yapmayı planladıklarını ifade etti.

Gevrek, nokta transferler yapacaklarını, bu transferlerden birisinin de Barazite olduğunu kaydederek, şunları söyledi: “İnşallah 5 nokta transfer daha yapacağız. Bu mevkiler sol bek, stoper, iki orta saha ve forvet olacak. Kamp süreci devam ediyor. Zaman kısıtlı ama transfer sezonu devam ediyor. Bizim yapacağımız transferlerinde mutlaka nokta transferler olması gerekiyor. Hem hocamızın hem teknik heyetimizin hem sportif direktörümüzün hem de transfer komitemizin üzerinde istişare ettiği futbolcular olması gerekiyor. Bugüne kadar yapılan transferlerin hepsi de bu şekilde oldu. Bundan sonrada böyle olacak. Bu transferlerin takıma, şehre katkı ve uyum sağlayacak transferler olması gerekiyor.”

“ÇOK ÖNEMLİ TRANSFERLER YAPACAĞIZ”

Gevrek, takıma katacakları 5 oyuncunun çok önemli isimler olduklarını ifade ederek, “Bana göre takımın yüzde 65-70’i olacak. Çünkü önemli transferler yapacağız. Bu anlamda da daha güçlü bir takım kurmayı hedefliyoruz. Malatya, 11 yıl sonra Süper Lig’e çıktı. Süper Lig’de kalıcı olmak istiyoruz. Bu sene kalıcı olup, önümüzdeki 3 yıl içerisinde de hedeflerimiz var. İnşallah bu sene iyi bir kadro kurup, kalıcı olmamız gerekiyor. Bu anlamda da doğru tercihler yapmamız lazım. Doğru transferler yapıp, nokta isimleri kadromuza katmamız gerekiyor. 11 yıl sonra çıkmış olduğumuz Süper Lig’de de Malatya’yı en güzel şekilde temsil etmeye gayret ediyoruz. Malatya geçmişinde Süper Lig’de büyük başarılara imza atmış ve futbolu seven bir şehir. Tabi sadece şehir olarak değil biz bölgeyi de temsil ediyoruz. Hem Malatya’yı hem de bölgeyi en güzel şekilde temsil edeceğiz.

“TAKIMIN BAŞARISI VE GELDİĞİ YER BENİ ETKİLEDİ”

Yeni transfer Nacer Barazite, transfer döneminde birçok takımdan teklif aldığını belirterek, “Birçok takım benimle ilgilendiğini iletti ancak Adil başkan ile görüştükten sonra bu takımın bana yaşattığı his ve gelecek amaçlarının benimle aynı doğrultuda olduğunu gördüm. Malatyaspor’un geçtiğimiz birkaç yılına baktığınızda çok iyi başarılar kat ettiğini ve çok iyi yerlere geldiğini görüyoruz. Bu da her takım için olabilecek bir şey değil. Beni en çokta bu etkiledi” dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor’dan teklif aldıktan sonra takımla ilgili detaylı bir araştırma yaptığını anlatan Barazite, şunları söyledi: “Çok pozitif dönüşler aldım. Bu pozitif görüşler, benim burayı seçmemde etkili oldu. Çevreden de olumlu dönüşler aldım.”

Barazite, Evkur Yeni Malatyaspor’a transfer olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, Evkur Yeni Malatyaspor’un başarısı için terinin son damlasına kadar mücadele edeceğini belirtti.

NACER BARAZİTE KİMDİR?

Hollanda Arnhem doğumlu olan 27 yaşında ve 1,88 metre boyundaki Nacer Barazite, on numara pozisyonunda forma giyiyor.

Orta saha sol, santrafor, forvet arkası, sağ kanat, sol kanat, merkez orta saha ve orta saha sağ kanatta forma giyebilen Hollanda uyruklu futbolcu; FC Utrecht U21, Arsenal, Arsenal FC U23, Vitesse Arnhem, Monaco, Derby County, FK Austria Wien ve FC Utrecht takımlarında oynadı.

Son olarak Hollanda 1. Lig ekibi FC Utrecht’te forma giyen ve sözleşmesi 1 Temmuz itibariyle sona eren Barazite, Hollanda U15, Hollanda U17, Hollanda U19, Hollanda U20 ve Hollanda U21 Milli Takımlarında da görev aldı.

FC Utrecht formasıyla bu sezon 27 karşılaşmada görev alan Nacer Barazite, 6 gol kaydederken, 6’da asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • bjk maçı belli (6 yıl önce)
    yav irfan hocadan ses soluk çıkmıyor.noldu acaba gardaşlar
    0
    0
    Yanıtla
  • atakan (6 yıl önce)
    ISID ciler gibi sakal bırakmasa iyi olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent YAŞAR (6 yıl önce)
    En iyi transferimiz bence, Faslı oyuncu çok oldu. BiraDa Avrupa'dan alalım gruplaşma olmasın. Danimarka, Norveç ideal ülkeler futbolcuları hem fizikli hemşerim Çalışkan'lar problemli değiller
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (6 yıl önce)
    Ne transferse, imza töreninde bir ben yokum :)) yanlız geçen seneki siyahi oyuncularımızın uyumunu arayacağız diye düşünüyorum. Umarım yanılırım
    0
    0
    Yanıtla
  • Ismail (6 yıl önce)
    Super
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (6 yıl önce)
    Harika transfer işte bu!.Hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    Çok iyi transfer. Malatya için kalburustu bir transfer. Arsenal Monako vitesse Malmö ve Utrecht gibi takımlarda oynamış.Tebrikler.
    0
    0
    Yanıtla
  • e.k. (6 yıl önce)
    güzel transfer. aynı zamanda ilk defa böyle bir imza töreni oldu. genelde adil başkanın masasında atılırdı imzalar :)):)
    0
    0
    Yanıtla
  • Sabri Tezel (6 yıl önce)
    İyi transfer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sabri Tezel (6 yıl önce)
    İyi transfer. Uyum sorununu çabuk atlatırsa çok faydalı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Önemli bir transfer.Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah Sarıbaş (6 yıl önce)
    hayırlı olsun yönetimi ve teknik kadroyu kutluyorum akıllıca yapılan transferler inşallah lige renk katarız yenimalatyasporumuza başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla