SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Nijeryalı Genç Golcü İle İlgileniyor

0
Güncellendi - 2018-01-16 17:25:34
EYMS Nijeryalı Genç Golcü İle İlgileniyor
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, santrafora genç bir ismi katmak için kolları sıvadı. Faslı golcü Khalid Boutaib’e alternatif olarak düşünülen isim Nijeryalı Olarenwaju Kayode. Manchester City ile 30 Haziran’a kadar sözleşmesi bulunan Nijeryalı golcünün kiralık olarak kadroya katılması planlanıyor.

Transferde geç kaldığı yönündeki eleştirilen sonrası harekeye geçen yönetim, 24 yaşındaki Nijeryalı santrafor Olarenwaju Kayode ile bir görüşme gerçekleştirdi. Sarı kırmızılıların genç golcüyle prensip anlaşmasına vardığı ve Kayode’nin 1-2 gün içerisinde Türkiye’ye geleceği öğrenildi.

Bir dönem Bursaspor’unda takibe aldığı Girona’lı futbolcu için girişimde bulunan yönetimin ilk görüşmeden olumlu sonuçlandığı belirtildi.

Nijeria Ibadan doğumlu 1,76 metre botundaki 24 yaşındaki santrafor Olarenwaju Kayode, Nijerya Milli Takımı’nın da formasını giyiyor.

FC Luzern, FC Luzern U21, Girona FC, Maccabi Netanya ve FK Austria Wien takımlarının formalarını giydi.

LaLiga’da Girona formasıyla bu sezon 12 karşılaşmada 375 dakika görev alan Olarenwaju Kayode, 2 asist yaptı. Austria Wien formasıyla geçen sezon 33 karşılaşmaya çıkan Nijeryalı golcü, 17 gol attı.

FK Austria Wien formasıyla 85 karşılaşmada 37 gol atıp, 18’de asist yapan Olarenwaju Kayode, Maccabi Netanya formasıyla 13 gol attı.

Avusturya Bundesliga’da 67 karşılaşmada 30 gol atıp, 13 asist yapan Nijeryalı futbolcu, Nijerya U17, Nijerya U20, Nijerya U23 Milli Takımlarından sonra Nijerya Milli Takımı’nın formasını giymeye başladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • eyyupk (6 yıl önce)
    erol hoca bunu sol forvete alsa mükemmel olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Sabaner (6 yıl önce)
    Vallahi bu haber de iyi ha... "Transferlerin geç kaldı eşeştirisi üzerine harekete geçen yönetim " diye başlamış Allatan ki eleştirilmiş yoksa hiç haberleri olmayacak ve harekete geçilmeyecekmiş. İnşaallah gene sezon başındaki gibi son dakika BOMBA TRANSFER deyipte Saido gibi birini gözümüze dayamazlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (6 yıl önce)
    Daha bir tane bile transfer yapilamadi..hafta sonu maclar basliyacak
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Hala Hamiti soranlara şaşırıyorum ya.36 Yaşına gelmiş sadece 3 aylık futbolcudan ne bekliyorsunuz.Belki teknik kadroda faydalı olabilir ama futbol kariyerini noktalamak üzere olan bir isimde ısrar niye?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (6 yıl önce)
    Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Tüm isimler kapalı kutu ne diyelim artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • maho (6 yıl önce)
    Hamit ile Bobo daha Faydalı olurdu
    0
    0
    Yanıtla
  • eray (6 yıl önce)
    boutaibden iyi olur bu top süren bir oyuncu formunu burada tutturursa malatyaspor için yeni sertan eser olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Koca yürek (6 yıl önce)
    cek cak mış miş....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    HAMIT NERDE KALDI
    0
    0
    Yanıtla