SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS 'Nokta' Transferler Yapacak

0
Güncellendi - 2017-07-16 20:03:59
EYMS 'Nokta' Transferler Yapacak
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor transfer çalışmalarına yoğun bir mesai harcıyor. Sarı siyahlılar, ikinci etap kamp çalışmalarına yetiştirmek üzere en az 5 nokta transfer yapmayı hedefliyor.

Bolu Termal’de sona eren birinci etap kamp çalışmalarının büyük bir bölümünü takip eden kulüp başkanı Adil Gevrek, kampta teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve sportif direktör Ali Ravcı ile bir araya gelerek, transfer çalışmalarını masaya yatırdı.

TAKIMA 5 YA DA 6 FUTBOLCU TRANSFER EDİLECEK

Transfer çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıda bazı oyuncuların izlendiği ve bu oyuncularla ilgili görüş alış verişinde bulunulduğu öğrenildi. Uzun süren görüşmenin olumlu geçtiği ve izlenen birkaç futbolcuyla ilgili girişimlere başlanacağı kaydedildi.

Süper Ligin ilk haftasında Malatya’da Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları da devam ediyor.

Takımın Bolu Termal’de devam eden birinci etap kamp çalışmalarını ziyaret eden kulüp başkanı Adil Gevrek, takıma 5 nokta transfer kazandırmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın sunduğu rapor doğrultusunda hareket eden yönetim, eksik görülen mevkiler için görüşmelerini sürdürüyor. Yönetimin sol bek, stoper, ön libero, on numara ve santrafor arayışı çerçevesinde en az 5 oyuncuyu kadrosuna katmayı planlıyor.

BOLU KAMPI TAMAMLANDI

11 Ağustos’ta başlayacak olan Süper Lig’e hazırlanan sarı siyahlılarda, Bolu’da gerçekleştirilen birinci etap kamp çalışmaları tamamlandı. 2 Temmuz’da başlayan birinci etap kamp çalışmaları 15 Temmuz’da sona ererken, futbolcular güç ve kondisyon depoladı.

Takımın yeni transferlerinin sonradan kamp çalışmalarına dahil olduğu birinci etapta, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, takımdaki mevcut futbolcular ile genç oyuncuların durumlarını yakından görme imkanına erişti.

Sağlam, takıma sonradan katılan futbolcular için özel bir program hazırlatırken, ikinci etapta birinci etap kamp çalışmalarına sonradan katılan futbolculara ekstra antrenmanlar yaptıracağı öğrenildi.

Birinci etap kamp çalışmaları kapsamında iki hazırlık maçı oynayan Malatya ekibi, TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor’u 5-0 mağlup ederken, Süper Lig ekibi Kardemir Karabükspor’a 2-0 mağlup oldu.

İKİNCİ ETAP KAMP ÇALIŞMALARI TOPUK YAYLASINDA

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig hazırlıkları kapsamında ikinci etap kamp çalışmalarını Topuk Yaylası’nda gerçekleştirecek.

Sarı siyahlılar,  Bolu Termal’deki kamp çalışmalarının 15 Temmuz’da tamamlanmasının ardından takım 18 Temmuz’da Topuk Yaylası’nda toplanacak ve ikinci etap kamp çalışmalarına start verecek.

Evkur Yeni Malatyaspor, Topuk Yaylası’ndaki kamp çalışmaları çerçevesinde 22, 25 ve 27 Temmuz’da hazırlık karşılaşmaları oynayacak.

Sarı siyahlılar, kamp çalışmalarını tamamladıktan sonra 4-5 Ağustos tarihlerinde Ankara 19 Mayıs Stadı’nda düzenlenecek olan Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD)Ankara Kupası Futbol Turnuvasına katılacak.

Geçtiğimiz sezon TFF 1. Ligi ikinci sırada tamamlayarak, Süper Lig’e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor, her sezonun başında organize edilen TSYD Kupası’nda Osmanlıspor, Kardemir Karabükspor ve Gençlerbirliği takımlarıyla mücadele ederek, bir anlamda Süper Ligin provasını yapmış olacak.

Malatya ekibi daha sonra Malatya’ya dönerek, ligin ilk haftasında sahasında Osmanlıspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Ahmet (6 yıl önce)
    Takım taş gibi Yedekleri ilk onbirde oynatıcı kimin iyi kimin kötü oynadığını seçiyor bence Ertuğrul hoca bu ligde sürpriz yapacak bakın buraya yazıyorum ilk bese gireriz bu kadroyla göreceksiniz çoban iyi oldumu sürüde iyi olur saygilarimla biraz sabir....
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent YAŞAR (6 yıl önce)
    Trabzonspor'dan Aytaç Kara, Fb den atıf Hakan çinemre yada Yiğit, Beşiktaştan mustafa pekdemek, Galatasaray'dan Tolga ve donk Bursaspor'dan batalla abilik yapabilecek Hamit Altıntop düşünülebilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Yetiştirdiğin 4 oyuncuyu 28 kişilik listeye yazman lazım ki bizim alt yapıdan en son Malatya Belediyespor zamanı yetişen bir Mehmet Topal var. Ondan sonra yetiştirdiği bir isim yok Yeni Malatyaspor'un. 24 kişi kalıyor. En fazla 14 yabancı hakkın var. En az 10 yerli hakkın var. Önemli olan kalitedir. Yabancı olduğu kaliteli olduğu anlamına gelmez. Kamplar ortalandı hala 5-6 isim deniliyorsa ve 3-5 isim gidecek deniyorsa zaman kaybettiğimi çok açık. 5-6 isim demek takım omurgasının oturmadığı anlamına gelir. Bu sayı 2 veya en fazla 3 olmalıydı. Takım alışma sürecini bitirmiş olmalıydı. Demek ki yönetimin eski oyuncular ile omurga kuralım söylemi Ertuğrul Hoca denedi ve olmadığı anlaşıldı. Bunu görmek için bu kadar beklenmesine gerek yoktu. Yönetim bu söylemi ile zaten kamuoyunu şaşırtmıştı. Geç kaldık ama bu hafta transferler biterse belki zaman kaybı telafi edilebilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (6 yıl önce)
    Stoch kim sürekliliği olmayan biri bu şekilde transferler devam ederse işimiz çok zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Stoch ve Atıf'ı kaçırmayalım!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil kızıl (6 yıl önce)
    2.sınıfı geçtim alınan transfer ler 3.sınıf bile değil yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (6 yıl önce)
    Stoch'u kacirma baskan
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz ist. (6 yıl önce)
    Bu ligde kalıcı olmak, bir başarı üretebilmek için bütün şartları bir araya getirmek gerekiyor. Sizi başarılı kılacak şartları bir araya getirmek lazım. Bunlardan en önemlisi kadro kalitesi. Alternatif oyunculardan kurulu iyi bir kadronuzun olması gerekiyor. Bunu yapmamız gerekiyor. İnşallah bunu da yapacağız.bu sözler ertuğrul sağlama ait takımı en iyi bilen ertuğrul sağlamdır..oyüzden paniğe gerek yok en az beş tane kaliteli futbolcu alınacaktır. tarftarlar sabırlı olsun sonu çok iyi olacak.karamsar tenkitler yapmaya gerek yok. bekleyelim bakalım bu hafta belli olur....
    0
    0
    Yanıtla