SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS O'nun Konseriyle Kutlayacak

0
Güncellendi - 2017-05-20 03:36:11
EYMS O'nun Konseriyle Kutlayacak
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de iki sezonda Süper Lig’e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Ligi taraftarlarıyla birlikte kutlayacak.

Kulüp basın sözcüsü Erdal Gündüz’ün imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, “TFF 1. Ligi şampiyon olarak tamamlayan ve Süper Lige çıkan Evkur Yeni Malatyasporumuz, 22 Mayıs Pazartesi günü Büyükşehir Belediye Binası yanında düzenlenecek şölen ile kutlayacak. Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla kulübümüzün düzenlediği şölen programı saat 17.30’da başlayacak. Türk Pop Müziği Sanatçısı Merve Özbey’in sahne alacağı şölene tüm taraftarlarımız davetlidir” denildi.

Kutlama programı şu şekilde:

17.30 Futbol takımı üstü açık otobüsle Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesislerinden çıkış yaparak, şehir tutu atacak.

18.00’da Futbol takımı Kışla Caddesi Saat Kulesi önünde karşılanacak.

18.30’da Kutlama alanında dj programları olacak.

19.00’da Takım tören alanına alınacak ve protokol konuşmaları yapılacak

19.30’da Yönetim kurulu, teknik heyet ve takım sahneye alınarak kupa töreni gerçekleştirilecek.

20.00’da Merve Özbey konseri ile tören sona erecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • cengiz (6 yıl önce)
    5-0 sıfırdan sonra 4-0 sıfırın yarın kutlaması yapılacakmış bilmem giden olur mu iyi kutlamalar bu irfann buzla bu işin maalesef olamaz hele bu kadro inanın 1 yada iki oyuncu kalmalı diğerlerin hepsi gitmeli….
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (6 yıl önce)
    Cok buyuk sanatçı siyasi şov a hazır olunn
    0
    0
    Yanıtla