SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Özel Uçakla Alanya'ya Gitti

0
Güncellendi - 2017-11-19 16:07:13
EYMS Özel Uçakla Alanya'ya Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 12.haftasında deplasmanda karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor’u yenerek, hem deplasmanda 3.galibiyetini almak hem de Medipol Başakşehir karşısında alınan mağlubiyeti telafi etmek istiyor.

  Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara sona ererken, Evkur Yeni Malatyaspor, Pazar günü 14.00’da Aytemiz Alanyaspor ise Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Ligin 11.haftasında sahasında İstanbul ekibi Medipol Başakşehir’e 2-0 mağlup olan ve galibiyet serisi sona eren sarı kırmızılılar, Aytemiz Alanyaspor deplasmanından galibiyetle ayrılarak, çıkışını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

“TAKIMIN MORALİ YERİNDE”

  Evkur Yeni Malatyaspor’un basın sözcüsü Erdal Gündüz, takımda morallerin üst seviyede olduğunu ifade ederek, Aytemiz Alanyaspor deplasmanından mutlak 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

  Gündüz, takımın lige milli maçlar nedeniyle verilen arada iyi çalıştığını belirterek, “Takımımız milli arada Malatya’da çalışmalarını sürdürdü. Bu ara bize çok iyi geldi. Hem iyi hazırlandık hem de sakat olan futbolcularımız takıma döndü. Sakatlıkları bulunan Azubuike Okechukwu, Aytaç Kara ve Eren Tozlu takımla birlikte çalıştı. Azubuike, fiziksel olarak hazır duruma geldi. Görev verilmesi halinde forma giyebilecek” dedi.

ÖZEL UÇAKLA ALANYA’YA GİTTİLER

  Takımın Malatya’daki hazırlıkların tamamlanmasının ardından özel uçakla Alanya’ya gittiğini ifade ederek, “Takımımızda moral ve motivasyon üst seviyede. Aytemiz Alanyaspor karşısında hedefimiz 3 puan. En kötü beraberlikle çıkmamız lazım. İnşallah galip gelen taraf biz olacağız. Zorlu bir deplasmana çıkıyoruz bunun farkındayız. Bu karşılaşmanın sonunda kazanan takım olmak istiyoruz. Takımın havası, morali yerinde, bir sıkıntımız yok. İnşallah Alanya'da bir galibiyet alırsak bir sürpriz olmaz. Zorlu maça iyi hazırlandık. Kart cezalısı Khalid Boutaib bu karşılaşmada forma giyemeyecek ama kim görev alırsa alsın elinden gelenin en iyisini yapacaktır. İyi bir mücadeleyle, deplasmandan galibiyet alıp, önümüzdeki maçlara bakmak istiyoruz” diye konuştu.

MAÇ PAZAR GÜNÜ

  Süper Ligin 12.haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, 19 Kasım Pazar günü 14.00’da Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi İstanbul Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını Rize Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Mehmet Kısal ile Bursa Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Hakan Yemişken yapacak. Karşılaşmada, İstanbul Bölgesi’nden A Klasman Hakemi Tugay Kaan Numanoğlu ise dördüncü hakem olarak görev yapacak. Mücadele beIN Sports 1den naklen yayınlanacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız