SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Para İstiyor, Trabzon 'Takas' Diyor

0
Güncellendi - 2018-07-04 01:49:54
EYMS Para İstiyor, Trabzon 'Takas' Diyor
A- A+ PAYLAŞ

Trabzonspor, defans oyuncusu Sadık Çiftpınar'ı kadrosuna katmak için Evkur Yeni Malatyaspor ile görüşmelerini sürdürüyor.

Galatasaray'ın transfer etmekten vazgeçtiği Evkur Yeni Malatyaspor'un stoperi Sadık Çiftpınar için devreye giren Trabzonspor, bu transferi tamamlamak için girişimlerini sürdürüyor. Karadeniz ekibinin teknik direktörü Ünal Karaman'ın çok istediği Çiftpınar için görüşmeler devam ediyor.

Evkur Yeni Malatyaspor'un genç oyuncunun transferi için Trabzonspor yönetiminden 500 bin euro bonservis bedeli istediği, Trabzonspor'un ise oyuncu takası teklifinde bulunduğu öğrenildi. Sarı kırmızılı yönetimin bonservis bedeli istemesi nedeniyle transferde aşama katedilemedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Şimdiden algı YÖNETİMİ başladı,bu sene böyle giderse ki belli oluyor azçok bazı hesapların İBRASI gibi işimiz iş sonra demedi deme .................
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Sadık büyük kulüp sevdasında haklı olarak ancak Trabzonspor artık sıradan bir Anadolu takımı.Büyüklüğü eskidendi.Ayrıca Trabzonun teklifide onur kırıcı seviyede.Aytaç ın zaten sözleşmesini fesihetmiş,Neredeyse sadık ın üzerine bizden para isteyecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergün (5 yıl önce)
    Saçma bir haber, süper ligde 500 bin euro bonservis bedeli mi olur, çocuk mu kandırıyorsunuz. Millet milyon dolar lardan bahsederken.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (5 yıl önce)
    Herkes yazmış yav nerden biliyorsunuz bir habere bakıp hüküm koyuyorsunuz belki başka fiyat istendi ondan olmadı.Çok çabuk gaza gelmeyin.Lig içinde de böyle en ufak bir durumda bitti gitti yandı düştük olduk yav az serin kanlı olun. Zaman bakalım neyi gösterecek. Biri sosyal medyada yalan yazsa hemen yönlendirecek biraz bekleyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafak (5 yıl önce)
    trabzona gidip neyapacaksın sadık gs fb bjk yurtdışı tamam eyvallah ama trabzonda işin yok senin seni seviyoruz sayın başkan seneye daha çok ,isteyen olacak sezon başlasın mukavele uzatın sadıkla azubuike deki taktiğin aynıısıı
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Sadik icin 500.000€ cok az , bu sene Milli takima gidecek Genc bir oyuncu Semih Kaya 2 Millionen € gitti Sadik en az 4 Millionen € Eder
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    500 bin euro ya satılır mı hiç o parayla kimi alabilirsiniz en az 3 milyon euro satilmali
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor (5 yıl önce)
    500 bin euro mu sadık gibi bir oyuncu için çok az. Yönetim bakkal hesabını bırakmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (5 yıl önce)
    Ortada futbolcu kalmayınca bizimkiler transfer yapacak maça gitmem daha bırakın bu bis zihniyetleri
    0
    0
    Yanıtla
  • Zaten gitmiyorsunuz niyetiniz de yok varsın olsun gitmeyin arkadaş...En ufak bir şeyde hemen gitmeyecem gelmeyecem diyorsunuz..Ve sizin gibi de yüzlerce kişi var burada..Gerçi eminim hiç o stada da uğramamışsınızdır da....
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (5 yıl önce)
    takas kabul etsinler burak yılmaz , sosa , abdulkadir biri ile. onlara göre en iyi bunlarsa bize göre de sadık en iyilerden.
    0
    0
    Yanıtla
  • çöpçü (5 yıl önce)
    500 bin euro nedır?Şaka gibi..
    0
    0
    Yanıtla
  • ümit (5 yıl önce)
    şaka mı bu? 500 bin euro ne ya, dalgamı geçiyosunuz. Yabancı olunca milyon eurolar havada uçuşuyo, yerli olunca takas. Hak mı bu? Sen kendi adamına değer vermezsen, Dünya kupasını böyle TV'den izlemeye devam edersin!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (5 yıl önce)
    Ne güzel memleket. Yeteneksiz aytaç'ı verip sadığı almaya çalışan dost bildiğiniz trabzonun fırsatçılığını görün! Yönetim de ayrı bir olay. 500.000 euro nedir Allah aşkına, en az 1.5 talep edilmeliydi!
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    500,000 mi yasi 25 seneye Milli takimin banko oyuncusu Semih kaya nin 2 Millionen € ettigi yerde Sadik en azindan 4 Millionen € Eder
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp (5 yıl önce)
    Değeri 5 milyon euro.. ne 500 bini
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Trabzon un ne hocası bize yarıyor,ne de oyuncusu aman uzak kalın.Geçmişte gördük.
    0
    0
    Yanıtla
  • sertab eser (5 yıl önce)
    500 bin euro nedir arkadaş istediğiniz para ikinci lig kulüpleri verir açın ağzınızı 3milyondan herkes oyuncusunu iyi kalaylıyor bizim yönetimin istediği paraya bak sadık aklın varsa ucuza gitmessin bizim yönetim acemi sen acemilik yapmazssın
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Sadık kendisine 500,000 Euro yu çok gören bir kulübe gitmeyi nasıl istiyor,anlamıyorum.Trabzona gidipte iflah olan futbolcu varmı acaba? Sadık da gidip kendini orada harcayacak.kendine yazık edecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent YAŞAR (5 yıl önce)
    aLLAHINI SEVERSENİZ TÜRKİYEDE 500.000 eUORYA topçu varmı bunlar neyin aklını yaşıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı... (5 yıl önce)
    Yabancı takımlardan aldığın/alacağınız orta kalite adamlar için bile kulüpleri milyon euro bonservis bedelleri konuşurken kendisini ispatlamış adam için bin eurolar gibi bonservis istemek "1 Nisan Şakası" olsa gerek... Sen bu futbolcuyu Trabzondan istesen Trabzon yönetimi sana 500 bin euro dermi kıymetli başkan...
    0
    0
    Yanıtla
  • şevket bübek (5 yıl önce)
    o kadar şişiriyorlardı 500 bin euro ney .
    0
    0
    Yanıtla